04 / 05 / 2024

zekeriyaköy satılık arsa fiyatları

zekeriyaköy satılık arsa fiyatları

Şehre yakın ama bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta yaşamak isteyenlere göre bir hayatın kapılarını aralıyor Zekeriyaköy. Belgrad Ormanları’na komşu olan bölge, 3. köprü ve yeni havalimanına yakınlığıyla popülaritesini üst seviyelere çıkartıyor...

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık!

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. KLK Panorama Suites projesi Ağustos 2017 yılında teslim ediliyor...

Yooistanbul Ortaköy satılık!

İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen proje toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Yooistanbul Ortaköy satılık daireler 2+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

360 Kurtköy satılık ev fiyatları!

51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen 360 Kurtköy satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

360 Kurtköy satılık daire fiyatları!

Toplam 51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık!

Toplam 156 adet ünite yer alan proje 44 bin 80 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

Sea Pearl Bakırköy satılık daire!

Sea Pearl Bakırköy satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Köy Zekeriyaköy satılık daire!

Köy Zekeriyaköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede toplam 1.167 adet daire bulunuyor.

zekeriyaköy satılık arsa fiyatları Haberi

zekeriyaköy satılık arsa fiyatları

Eğitim veya iş nedeniyle şehrin merkezinden uzaklaşmak istemeyen ama aynı zamanda şehrin hengamesini çekmeden yaşamak isteyen çok sayıda insan var. İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy tam da bu beklentilere yanıt verebilecek lokasyonlardan biri. Doğayla iç içe olan konumuyla dikkatleri üstünde toplayan bölgeyi Belgrad Ormanları sarmalıyor. Bunun yanı sıra Kilyos/Gümüşdere sahili ve planlı yapılaşması ile de büyük ilgi görüyor. Tabi bölgenin cazibesini artıran en önemli faktör de, tüm bu doğallıkları yaşatırken şehrin merkezi noktalarına olan ulaşımının da kolay olması. 


Zekeriyaköy’de yapılaşma 1990’lı yıllarda Koç Grubu’na ait olan Garanti Koza İnşaat’ın Zekeriyaköy Evleri projesiyle başladı. 12 ayrı konseptte toplam 900 konuttan oluşan bu projeyle bugünkü yapılanmanın temeli atıldı. İlerleyen zamanlarda da altyapı hizmetlerinin tamamlanmasıyla bölge, yatırımcı firmaların dikkatlerini üstünde toplamayı başardı. 


Zeminde deprem...