14 / 05 / 2024

Zekeroğlu İnternational adres

Zekeroğlu İnternational adres

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan meydana gelen Motto İstanbul projesinde fiyatlar 1+1'ler 298 bin 13 TL'den başlıyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri...

Ağaoğlu Maslak 1453 Dusit International ile anlatı!

Yerli ve yabancı dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın önde gelen lüks rezidans işletmecisi Dusit International ile anlaştı.

Dalyan Prestige Yunusoğlu satış ofisi!

Dalyan Prestige Yunusoğlu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dalyan Prestige Çeşme'de teslimler bu yaz yapılacak..

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Adatepe Sahilada Maltepe adres!

Adatepe Sahilada Maltepe adres bilgilerine göre proje İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi!

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Elysium Soul Beyoğlu Ofton satış ofisi!

Elysium Soul Beyoğlu Ofton satış ofisi adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Elysium Soul Beyoğlu projesi Eylül 2017 yılında tamamlanıyor...

Maltepe Sahilada adres!

Maltepe Sahilada adres bilgileri kapsamında proje, Maltepe Adatepe Feyzullah Mahallesi'nde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Zekeroğlu İnternational adres Haberi

Zekeroğlu İnternational adres

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...