29 / 04 / 2024

Zeki Celep hayatı

Zeki Celep hayatı

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İhlas Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olan aynı zamanda İnşaat İşleri Sorumlusu Zeki Celep kimdir? Zeki Celep bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Zeki Celep'in biyografisi...

Zeki Ergezen vefat etti!

Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi eski başkanı ve Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zeki Celep: Konut satışları kademeli olarak artacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, COVID-19 salgınının konut sektörüne etkileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

İhlas Yapı 2019'a hazır!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "İhlas Yapı olarak 2019 yılında da ülkemizin ve milletimizin yararına olan her projede var olma gayretinde olacağız" dedi...

Zeki Celep: 2023 hedeflerine artık daha yakınız!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Son 16 yılda yakaladığımız büyüme trendini dünya şaşkınlıkla izliyor" dedi...

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Seçim neticesinde milletimiz kazanmış, Türkiye kazanmıştır! 

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep’in 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Celep, "Güçlenen Türkiye’ye de biz de yerimizi almayı hedefliyoruz" dedi...

Zeki Celep: 15 Temmuz sonrası ekonomik ve siyasi istikrarı devam ettirdik!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celep 15 Temmuz değerlendirmesinde bulundu. Celep, "15 Temmuz'un ardından bir yılı geride bıraktık. Dünya tarihinde benzeri görülmemiş bir darbe girişiminin yaralarını hızla sardık. Milletçe el ele vererek, ekonomik büyüme ve siyasi istikrarı devam ettirdik." dedi.

Zeki Celep'ten 2016 değerlendirmesi!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep 2016 yılını değerlendirdi. Celep "İhlas Yapı olarak bizler de bu güven doğrultusunda 2017 yılında yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek sektördeki faaliyetlerimizi artıracağız" dedi.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması'nda birinci olan eser Unicera'da sergilenecek!

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinci olan eser Yurtbay Seramik’te “Luce” adıyla hayat buldu. İç Mimarlık Yüksek Lisans öğrencisi Berk Arıl’ın tasarımı, Luce adıyla, Unicera 2016’da sergilenmek üzere özel olarak üretildi.

İnşaat sektörünün önde gelenleri seçimleri değerlendirdi!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. İşte İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya gibi isimlerin açıklamaları...

İnşaat sektöründeki yükseliş devam edecek!

İhlas Yapı YKB Zeki Celep, Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül ve Artaş YKB Süleyman Çetinsaya seçimden sonra Türkiye'deki ekonomik durumu ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Zeki Celep hayatı Haberi

Zeki Celep hayatı

Zeki Celep kimdir?

Zeki Celep, İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İhlas Yapı Yönetim Kurulu Üyesidir. Zeki Celep, İnşaat İşlerinden Sorumludur.


Şirket’i temsil ve ilzama müştereken yetkilidir. 01/06/2012 tarihinde üç yıl süre ile ve üçüncü yılın sonunda yapılacak ilk Genel Kurul’a kadar vazife yapmak üzere seçilmiştir. 

1939 doğumlu olan Zeki Celep, Kara Harp Okulu, Gazi Eğitim Enstitüsü ve ardından 1964 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


1966 - 1972 yılları arasında Işık Kitabevi ve Bab-ı Ali’de Sabah Gazetesi’nde yöneticilik yaptı. 1972 - 1988 yılları arasında İtimat İnşaat Ltd. Şti. ve Antalya İmar Ltd. Şti.’ni kurarak, konut inşaatları, Antalya İller Bankası, Bölge Müdürlüğü Sitesi, Antalya Havaalanı inşaatı ve yurt dışında inşaat projeleri tamamladı. 


1990 yılından itibaren ise İhlas Holding İnşaat Grup Başkanı olarak...