09 / 05 / 2024

Zeki Kulaç

Zeki Kulaç

Erzek Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bozkurt ve Zeki Kulaç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde kuruldu.

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Doğan ve Zeki Kulaç ortaklığında kuruldu.

Ziraat Bankası Kula Mensucat'ı satın aldı!

Ziraat Bankası, satışa çıkarıltılan, Kula Mensucat'ın 33 dönüm üzerine kurulu fabrikası, düğün salonu, arsa ve ağaçların da bulunduğu 3 ayrı parselden 2'sini 116 milyon 926 TL'ye satın aldı.

İzmir Kula Mensucat Fabrikası icradan 116 milyon TL’ye satıldı!

İzmir 5’inci İcra Dairesi tarafından satışa çıkartılan, tekstil sektöründeki geçmişi 1930’lara dayanan ve birçok kişinin ekmek kapısı olan Kula Mensucat’ın 33 dönüm üzerine kurulu fabrikası ve 3 ayrı parselden 2’si 116 milyon 926 TL’ye satıldı.

Manisa Kula'da bina yıkım işlemleri devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula ilçe merkezinde Orhan Acar binasıyla başlattığı kamulaştırma çalışmaları, hafta sonu da çevredeki binaların yıkımıyla devam etti.

Hüseyin Tosun Kula jeopark alanını inceledi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun UNESCO Kula jeopark alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler, ZAFER Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kula Jeoparkını Keşfet projesi kapsamında oluşturulan gezi ve seyir alanlarında gerçekleşti.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula girişi düzenleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgede yeşil alan, yol ve kavşak yapılacak.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

Hüseyin Tosun Kula yatırımlarını inceledi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk ile Kula MASKİ Şefi Adem Zobudoğuş gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi Yurdu ne zaman açılacak?

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililer, yapımı devam eden Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi karma öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Kula Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı başlıyor!

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulunun yeni kampüsüne kavuşması çalışması için geri sayım başladı. Kula Meslek Yüksek Okulu Yeni TEKEL Depoları olarak adlandırılan ve 21 Bin 732 Metrekare alana Üniversite binası ve cami yapılacak.

Manisa Kula'ya ihtisas OSB kurulacak!

Ak Parti Manisa Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili adayı Recai Berber, Kula’ya deri ihtisas organize bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.Berber, Batı Kışla olarak tabir edilen askeri birliğin en yakın süre içerisinde yapım çalışmalarının başlayacağını be

Zeki Toçoğlu Sapanca'daki yatırımları anlattı!

Sapancalı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, yatırımları anlattı. Sapanca'ya yeni bir spor kompleksi, gençlik merkezi, köprü ve alt yapı projelerinin yapılacağını söyledi.

Zeki Kulaç Haberi

Zeki Kulaç

Erzek Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bozkurt ve Zeki Kulaç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde kuruldu.


Erzek Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.Şirket...