21 / 05 / 2024

Zeki Yavaş

Zeki Yavaş

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Zeki Yavaş, Selim Ataş ve Hüseyin Develi...

Zeki Toçoğlu yeni spor alanlarının sözünü verdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Yalnızca birincil belediye hizmetleriyle değil, sosyal belediyeciliğin her bir kaleminde hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehri yeniden imar ediyoruz" dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” dedi.

Zeki Toçoğlu Akyazı Karacasu Park'ı inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’ni inceledi, projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti.

Zeki Alasya'nın Oyuncak Kasabası, Koç Müzesi'nde sergilenecek!

GEÇEN yıl mayıs ayında aramızdan ayrılan Türk sinemasının ünlü ismi Zeki Alasya’nın en sevdiği hobiler arasında yer alan ve 11 yılda hazırladığı ‘Tren Dioraması’, Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenmeye başladı.

Zeki Toçoğlu'ndan Sapanca'ya müjde!

Sapanca’ya bağlı 12 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde çalışmaların sona geldiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “12 mahallemizi yakından ilgilendiren 80 kilometrelik hattın 74 kilometrelik kısmı tamamlandı.

İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş ilerliyor!

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Salih Yılmaz, İzmir'de kentsel dönüşümde yavaş ilerlediğini söyledi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Seramik sektörünün lider markalarından Yurtbay Seramik’in bu yıl 3. kez düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”nın kazananları belli oldu. Yarışmada dereceye giren öğrenciler şöyle;

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Yurtbay Seramik’in bu yıl 3. kez düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”nın kazananları belli oldu. “Doğadan Sanata Sen Tasarla” sloganı ve “Doğa” teması ile düzenlenen seramik karo tasarım yarışmasında, dereceye giren sekiz eser sahiplerini buldu.

Emlak sektörü yavaş yavaş hareketleniyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Gayrimenkul piyasasındaki yavaşlama bitecek!

AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, seçim sonrasında gayrimenkul piyasasındaki yavaşlamanın sona ereceğini ve başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcıların gayrimenkul talebinin artacağını söyledi.

Konut talebi yavaşladı!

Konut satışları eylülde yüzde 20.1 düştü. Bu yıl içinde ilk kez konut satışlarının gerilediğine işaret edilen raporda, genel seçim kararı alınması ve konut kredileri faizlerindeki artış ile birlikte konut talebinin hızla yavaşladığı dile getirildi.

Yavaşçalar, inşaat alanında hizmetlerini Yavex ile sağlıyor!

Balıkesir’den çıkan bir Anadolu kaplanı olan Yavaşçalar A.Ş. Anadolu insanının girişim ruhu, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve cesareti ile 40 yılını geride bıraktı.

Zeki Yavaş Haberi

Zeki Yavaş


Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Maltepe'de kuruldu.



Şirketin ortakları;


Ad Soyad Sermaye

ZEKİ YAVAŞ 6.800,00 TL

SELİM ATAŞ 6.600,00 TL

HÜSEYİN DEVELİ 6.600,00 TL


Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...