21 / 05 / 2024

zelal varul

zelal varul

Eviya Gayrimenkul’ün basın iletişimini Ebru Duman ve Zelal Varul yürütmeye başladı

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Zelal Hırdavat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Hırdavat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çınar tarafından kuruldu.

Miryap Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miryap Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma İmza ve Zelal Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Zelal Delal İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!    

Zelal Delal İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Al Jundi tarafından kuruldu.    

Lomer İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lomer İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Naksho ve Zelal Naksho ortaklığında kuruldu. 

Vakıf GYO'dan Zelal Narçin Tosun açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Av.Zelal Narçin TOSUN tarafından gönderilen ihtarname için merkezi Kayıt Kuruluşu'na geri dönüş için açıklama yaptı.

İlaldı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlaldı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Aykaç, Hasan Arda İlaldı, Zeynep Zelal İlaldı, Ayşe Roni İlaldı, Aras Berzan İlaldı, Helin Rojda İlaldı, Dilan Şevin İlaldı, Şilan İlaldı tarafından kuruldu.

Ebru Duman ve Zelal Varul Eviya'nın basın iletişimini yürütüyor!

Eviya Gayrimenkul’ün basın iletişimini Ebru Duman ve Zelal Varul yürütmeye başladı

zelal varul Haberi

zelal varul

Türkiye gayrimenkul sektörü liderlerinden Sinpaş GYO’nun iştiraki olan ve ilk projesi Ege Boyu ile sektörde sağlam bir yer edinen Eviya Gayrimenkul’ün basın iletişimini Ebru Duman ve Zelal Varul yürütmeye...