14 / 08 / 2024

zeliha berksoy

zeliha berksoy

İlk kadın opera sanatçısı ve ressam Semiha Berksoy'un kızı Zeliha Berksoy'un annesinin adına müze yapmak için aldığı 5 katlı bina, Ömer Paşa, Hüseyin Ağa ve Beyazıt Vakfı'na devredildi...

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Göbekli ve Zeliha Göbekli ortaklığında kuruldu.

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kıdış ve  Zeliha Cansever tarafından kuruldu.

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon 500 TL sermaye bedeli ile Zeliha Demir tarafından kuruldu.

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Çalık tarafından kuruldu.

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Bilge İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Bilge tarafından kuruldu.

Solide Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solide Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Berksoy tarafından kuruldu.

Zelay Plastik Metal Ve Çelik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelay Plastik Metal Ve Çelik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeliha Dilek tarafından kuruldu.

Hzf Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hzf Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Yavuz, Zeliha Özkan ve Fahri Yavuz ortaklığında kuruldu.

Tokdemir Gayrimenkul ve Yatırım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tokdemir Gayrimenkul ve Yatırım Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Tokdemir ve Zeliha Hançer ortaklığında kuruldu. 

Arplan Yapı Tasarım Mimarlık ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Arplan Yapı Tasarım Mimarlık ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ardalı ve Zeliha Ardalı ortaklığıyla kuruldu.

zeliha berksoy Haberi

zeliha berksoy
Ressam Semiha Berksoy'un kızı Zeliha Berksoy, annesinin adına müze yapmak için hazineye ait binanın kullanım izni için 6 ay ön izin almıştı. Bina, 16 Ocak 2012'de teslim edildi. Müze için çizilen proje onay için 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'ne başvuruldu. Bu esnada, Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü'nden binanın Maliye'den 9 Ağustos 2012 tarihinde Beyazıt Vakfı, Ömer Paşa Vakfı ve Hüseyin Ağa Vakfı'na devredildiğini belirten bir yazı geldi. Zeliha Berksoy sorunun çözülmesi için...