08 / 05 / 2024

Zemin Center İnşaat adres 

Zemin Center İnşaat adres 

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Durmuş tarafından kuruldu.

Torun Center'ın değeri 1 yılda 6 milyar 555 milyon TL arttı!

Torun Center'ın 2023 yıl sonu değeri resmen dudak uçuklattı. Peki Torun Center'ın arsası dahil toplam pazar değeri kaç TL oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili merak edilenler...

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özhan tarafından kuruldu.

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahter Vurcan Balkaş ve Erkan Devrez ortaklığında kuruldu.

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Burhan Ocaktan tarafından kuruldu.

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koca tarafından kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Durmuş tarafından kuruldu.

Sfr Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfr Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Serkan Çetiner tarafından kuruldu.

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Asya Teknik Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Teknik Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Görkem Çelikcan tarafından kuruldu.

Zemin Center İnşaat adres  Haberi

Zemin Center İnşaat adres 

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Durmuş tarafından kuruldu.

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Şirket konusu ile ilgili her türlü parke ve yer döşeme malzemelerinin, süpürgelik, laminat ve diğer ahşap malzemelerinin imalatını, toptan ve perakende alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak, b. Şirket konusu ile ilgili her türlü zemin kaplama işleri, parke, laminat, izolasyon ve kaplama işleri yapmak, c. Şirket konusu ile ilgili her türlü parke ve yer döşeme işleri için teçhizat, makine, alet ve edavat ve malzemelerinin, alımını, satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak, d. Şirket konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında her türlü resmi ve özel inşaat, tesisat işleri, zemin...