20 / 07 / 2024

Zemzem

Zemzem

Mekke'de Kuday parkı yanında bulunan eski Zemzem fabrikasının kapatılacağı bildirildi

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.

Zemzem Emlak Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemzem Emlak Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile   M.A.Khalaf  Khalaf ve  Z.M.Abdulrazzaq Abdulrazzaq ortaklığında kuruldu. 

Afyonkarahisar'a 71 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Afyonkarahisar Zemzem Termal Otel işletme Sahibi Murat Uçan, 2017 yılında açılacak 71 milyon TL maliyetindeki otelle birlikte şehre deniz geleceğini belirtti.

Ayşe Sağlam ile Zemzem Otel davasında son durum!

Diyelim ki yanı başınıza otel yapılacak. Evinizi satın alıp otel arsasını genişletmek istiyorlar. Satmazsanız ve bir akşam gittiğinizde evinizin ‘buharlaştığını’ görseniz?

Somali'de Zemzem Üniversitesi Anadolu fakültesi açıldı!

Geçmişte büyük kıtlığın yaşandığı Somali'de tarımsal üretimi artırmak için önemli bir projeye imza atıldı. Somali'de yürütülen "Tarım Okulu Projesi" daha da geliştirilerek kurulan Zemzem Üniversitesi bünyesinde, ilk fakülte açıldı...

Mekke Hacer Tower Rezidans!

Mresco Türkiye tarafından hayata geçirilen Mekke Hacer Tower Rezidans lokasyon olarak Zemzem Tower'a komşu, Mekke saat kulesinin yanında yükseliyor. Projede fiyatlar 12 bin 50 dolardan başlıyor.

Emma İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emma İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Leyla Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Eyüp, Fahri Korutürk Caddesi, Zemzem Sokak'ta kuruldu.

Zemzem Towers'ta Türklere öncelik! Metrekaresi 10 bin dolar!

Metrekaresi 10 bin dolar ile 15 bin dolar arasında değişen Zemzem Towers AVM'de Türk firmalara öncelik tanınıyor...

Simit Sarayı Zemzem Towers'da şube açtı!

Kutsal Topraklarda yer alan Zemzem Towers'da Simit Sarayı şube açtı...

Zemzem fabrikası kapanacak, yenisi yapılacak!

Mekke'de Kuday parkı yanında bulunan eski Zemzem fabrikasının kapatılacağı bildirildi

Çıtır Usta, Mado ve Simit Sarayı'ndan sonra Kâbe yollarında!

Arap yatırımcılar Mado ve Simit Sarayı'nın ardından Çıtır Usta'yı da yakın takibe aldı. Markanın sahibi Atilla Küllekçioğlu, "Arabistan'ın bölgesel liderlerinden biri ZemZem Towers'da Çıtır Usta'yı açmak istiyor" dedi

Mehmet Büyükekşi: Zemzem Tower 'da Türkler mağaza açsın!

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Mekke, Medine, Cidde ve Riyad 'a yaptığı ziyaret çerçevesinde yabancı markaların dikkatini çektiğini söyleyerek, “Mesela Zemzem Towers 'ta da Türk markalarının mağaza açması gerek ” dedi

Mekke'ye 22 tane gökdelen yapılacak!

Mekke"de Kabe"nin yakınında bulunan Zemzem Towers"ın arka kısmına 22 gökdelen yapılması için proje hazırlandı. Gökdelenlerden 8"inin yapılacağı bölgeye Türk Mahallesi adının verilmesi düşünülüyor

Zemzem Haberi

Zemzem

Yapılan açıklamada, gerekçe olarak Zemzem fabrikasından illegal yollarla zemzem satışının yapıldığı ve ayrıca zemzem yerine su satıldığı kaydedildi.

Mekke Valiliğinden Muhammed Al Ghamdi, eski Zemzem fabrikasının yıkılarak yerine daha modern bir fabrikanın kurulacağını duyurdu. Yeni fabrikayla çeşme suyunun Zemzem adı altında yasadışı yapılan satışının önüne geçileceği bildirildi. Ayrıca Kuday parkının yanındaki mevcut Zemzem fabrikası dışında başka yerden Zemzem suyu satın alınmaması uyarısı yapıldı.

Zemzem fabrikasından her Suudi vatandaşı veya ülkeye Hac ile Umre ibadeti için gelenlere kimlik kartları ve pasaportlarını göstermeleri halinde 10'ar litrelik bidonu 2,5 TL'den 10 bidon Zemzem...