29 / 04 / 2024

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.



Cebinde bir miktar parası olan vatandaşlar, bu paranın da kayıp gitmemesi için yoğun çaba gösteriyor. İşte bu nedenle altın, çok sık yatırım yapılan alanların başında geliyor. Fakat altında son günlerde yaşanan hareketli günlerin devam etmesi bekleniyor. 

YATIRIMCILARI ENDİŞELENDİRECEK AÇIKLAMA 

Mynet'te yer alan habere göre altın fiyatları için değerlendirmede bulunan JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon’dan yatırımcıları endişelendirecek bir açıklama geldi. New York’taki bir finans konferansında kalabalığa, yaklaşan ekonomik ‘kasırga’ hakkında bilgi veren JPMorgan Chase CEO şunları söyledi:
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön