18 / 07 / 2024

zen felsefesi

zen felsefesi

Zen felsefesinin simgesi “rahatlık” Park Bravo Home ürünleri evinizin havasını değiştirecek...

Dünyanın en büyük yüzen gecekondusu Nijerya Lagos'ta!

Nijerya'nın 18 milyon nüfusluk Lagos kentinin kıyısında yüzen şehir kuruldu. Yaşayacak alan bulamayan insanlar suyun üzerine şehir inşa etti...

Yüzen ülkeler geliyor!

Dünya liderlerinin çevre felaketlerini durdurmada başarısız kalmasından sonra bir grup bilim insanı hayatta kalmanın yeni yöntemini tasarladı. Bilim insanları 2020 yılında insanların yaşayabileceği bir yüzen ülke geliştirdiğini duyurdu.

Almila Gözen kimdir?

Dünyaca ünlü Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Almila Gözen kimdir? Almila Gözen, ne zamandan beri emlak sektöründe hizmet veriyor?

Site yönetimlerinde denetim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinde denetim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Yüzen daireler 200 bin dolara satılıyor!

Ürettiği mini yatlarla gündeme gelen İtalyan şirket Jet Capsule, şimdi de yüzen daireler için harekete geçti.

Dubai'deki yüzen evler 12 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai dünyanın ilk yüzen evini suya indirdi. Satışa çıkan 60 villadan 40 tanesi şimdiden satıldı. Villalar 12 milyon TL'den alıcı bulunuyor.

İşte kimsenin bilmediği sıra dışı yüzen evler!

Bataklık Arapları ve kamıştan yapılmış yüzen evler tekniği yok olmanın eşiğinde. Peki, bu kadar harika yapılar nasıl yok olmanın eşiğine geldi? İşte kimsenin bilmediği, ilgi çekici yüzen evler...

Özen Kuzu'dan 16 Nisan referandum değerlendirmesi!

Dün gerçekleşen referandumda çıkan ‘Evet’ sonucuyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı..

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Japonya'da suda yüzen otel odaları inşa edilecek!

Japonya'da bir eğlence parkı suda yüzen ve misafirleri her sabah farklı bir noktada uyandıracak kapsül otel odaları projesi başlatıyor.

Kerem Alkin: TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin!

Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin yaptığı açıklamada dolar üzerinden borçlanmanın gelecek dönemde pahalı olacağını belirterek, "TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin. Dolar cinsinden borçlanmayın." dedi.

zen felsefesi Haberi

zen felsefesi

Uyanmanın, aydınlanmanın, doğallığın sembolü olan Zen felsefesi, Park Bravo Home ürünleriyle şimdi evinizin havasını değiştirecek. Zen felsefesinin simgesi “rahatlık” Park Bravo Home ürünlerinde hayat buluyor.


Zen felsefesiyle beraber bize gelen gün ışığıyla aydınlanan dokular, dingin ve sade bir yaşam tarzı, modern insanın kent kültürüne ve kaosa karşı yeni sığınağı olacak. Rahatlık ve iç huzurun ön plana çıktığı Park Bravo Home ürünleri arasındaki yastıklar, mumlar, şamdanlar, Buddha figürleri  ve daha bir çok obje evinizi güzelleştirecek. Size mesajlı objeleri ile ruhunuzu rahatlatmanızı hatırlatacak koleksiyonun renkleri;  taş, toprak tonları ve doğadaki yeşillerden oluşuyor. 


Park Bravo Group markalarının tüm kampanya ve yarışmaları için Twitter ve Facebook adreslerini takip edebilirsiniz. www.facebook.com/parkbravo