18 / 07 / 2024

zen koleksiyonu

zen koleksiyonu

Zen felsefesinin simgesi “rahatlık” Park Bravo Home ürünleri evinizin havasını değiştirecek...

Seramiksan yeniliklere Terra koleksiyonu ile devam ediyor!

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Seramiksan, vitrifiye ürünleriyle banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor

Studio Beam'den Slims aydınlatma koleksiyonu!

Metal malzemelerin lazer kesim teknolojisi kullanılarak şekillendirildiği bu koleksiyon; kırmızı, sarı, yeşil, siyah ve beyaz renkli sarkıt ve lambaderden oluşuyor. Studio Beam'den Slims aydınlatma koleksiyonu...

Nurettin Sözen; 5 yılda 150 mağaza açmayı hedefliyoruz!

Hediyelik eşya ithal ederek başladığı patronluk macerasını kısa süre sonra kurduğu sofra ve dekoratif eşya satışı yapan Bernardo mağazalarıyla farklı bir boyuta taşıyan Sözen, şimdi de rotayı yurtdışına çevirdi.

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor!

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor. Autumn koleksiyonu ile mekanları baştan yaratan Ege Seramik, yaşam alanlarında diğer eşyalarla uyumu kolayca yakalamak isteyenler için Magma serisini öneriyor.

Yüzen ev Moonstar Ayyıldız, Mogan Gölü'nde!

Ankara'da Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde mühendis Ertan Baydar tarafından tasarlanan Moonstar Ayyıldız isimli teras manzaralı yüzen ev, Mogan Gölü’ne indirildi. Mogan’a test amaçlı indirilen yüzen ev, yurt içi ve yurt dışına ihracatı yapılacak.

Ergun Özen: İnşaat sektörü hızla gelişiyor!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Türkiye 'nin nüfus artışı, gelişen ekonomisi ve kaliteli konut sayısının yetersizliğiyle, inşaat sektörünün hızlı geliştiği bir ülke olduğunu söyledi.

AVM'lere yeni düzen geliyor!

AVM'lere yeni düzen geliyor. Alışveriş Merkezleri ve Büyük Mağazalarla ilgili yasa Meclis'e sunuldu. Yasa kabul edilirse, artık AVM'ler akşam 20.30'a kadar çalışacak, Pazar günleri kapalı olacak.

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Okyanuslarda yüzen siteler inşa edilecek!

Tasarımcılar kalabalık şehirlerden sıkılanları açık denizlere davet ediyor. Deniz tabanına sabitlenmeyecek yeni yerleşim birimleri adeta yüzen siteler olarak okyanuslarda dolaşacak...

Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti. Yerine Hüseyin Avni Metinkale getirildi.

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi, Erol Aydoğan, Serdar Seymen Çebi, Serkan Erdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Şükrü Sözen kimdir?

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kimdir? Şükrü Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Sözen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şükrü Sözen..

Kale Zen serisi ile banyolarda huzurlu bir atmosfer yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, suyun huzur veren gücünü ve Uzakdoğu’nun dingin atmosferini ‘Zen’ serisi ile banyolara getiriyor.

zen koleksiyonu Haberi

zen koleksiyonu

Uyanmanın, aydınlanmanın, doğallığın sembolü olan Zen felsefesi, Park Bravo Home ürünleriyle şimdi evinizin havasını değiştirecek. Zen felsefesinin simgesi “rahatlık” Park Bravo Home ürünlerinde hayat buluyor.


Zen felsefesiyle beraber bize gelen gün ışığıyla aydınlanan dokular, dingin ve sade bir yaşam tarzı, modern insanın kent kültürüne ve kaosa karşı yeni sığınağı olacak. Rahatlık ve iç huzurun ön plana çıktığı Park Bravo Home ürünleri arasındaki yastıklar, mumlar, şamdanlar, Buddha figürleri  ve daha bir çok obje evinizi güzelleştirecek. Size mesajlı objeleri ile ruhunuzu rahatlatmanızı hatırlatacak koleksiyonun renkleri;  taş, toprak tonları ve doğadaki yeşillerden oluşuyor. 


Park Bravo Group markalarının tüm kampanya ve yarışmaları için Twitter ve Facebook adreslerini takip edebilirsiniz. www.facebook.com/parkbravo