19 / 05 / 2024

Zen Petrokimya kimin

Zen Petrokimya kimin

Zen Petrokimya Ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Zengin tarafından kuruldu.

Zen Petrokimya Ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Petrokimya Ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Zengin tarafından kuruldu.

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sulhattin Özen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi, Molla Sokak'ta kuruldu.

Dünyanın ilk yüzen evi satıldı!

Dubai'de üretilen dünyanın ilk yüzen evi suya indirildi."Avrupa'nın Kalbi" adlı projenin bir parçası olan ve kompozit malzemelerle yapılan yüzen evlerden 10 tanesi şimdiden satıldı.

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu.

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Zennure Özen oldu!

Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü’ne terfi etti.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Özen Kuzu: Yabancı yatırımcıya oturum hakkının önü açılmalı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, yabancı yatırımcıların Türkiye'de yaşaması konusunda gerekli hazırlıkların yapılmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Avrupa'da konut yetersizliğine karşı yüzen evler inşa ediliyor!

Avrupa ülkeleri, konut yetersizliğine karşı yüzen evler yapılıyor. Fraunhofer Enstitüsünün geliştirdiği evler kendi elektriğini, suyunu ve ısınma kaynağını üretiyor. Evin dışını kaplayan güneş pilleri ısınmayı sağlıyor.

Hayriye Sözen kimdir?

Mimari üretimine 2012 yılından itibaren HS Mimarlık ofisinde devam eden Mimar Hayriye Sözen kimdir? Hayriye Sözen hangi işlere imza attı? İşte Mimar Hayriye Sözen..

Mehmet Üzen: Devlet akıllı ev sistemlerine destek vermeli!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzen, akıllı ev sistemlerinin öneminden bahsetti. Üzen, devletin bu konuda destek vermesi gerektiğini söyledi.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Terrace Zen Zekeriyaköy fiyatları!

Terrace Zen Zekeriyaköy fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. İnanlar İnşaat'ın iki ay içerisinde satışlarına başlayacağı Terrace Zen projesinde 24 villa yer alıyor...

Zen Petrokimya kimin Haberi

Zen Petrokimya kimin

Zen Petrokimya Ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Zengin tarafından kuruldu.

Zen Petrokimya Ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yagı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yaglar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, bosaltma, depolama, dagıtım, dolum tesislerini kurmak. 2-. Akaryakıt istasyonları açmak, isletmek, yıkama yaglama servis istasyonları kurmak. 3-Petrol ofisi ve benzeri kurulusların bayiligini almak, 4- Her türlü sıvılastırılmıs petrol gazi (LPG), oksijen gazı,eton, argon, helyum ve diger asal gazların taslanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. 5- LPG satıs istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalısan araçların LPG'ye dönüsümünü yapmak, bunun için kullanılacak her türlü ve...