25 / 07 / 2024

Zenon Panel depreme dayanıklı paneller

Zenon Panel depreme dayanıklı paneller

"26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi" "Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı" ile "KENT 2014 Fuarı" nda stand açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulaması ile ziyaretçilerin ilgisini çekiyor...

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması sonuçları belli oldu!

Türkiye'de ilk kez Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenilen ve üniversite öğrencilerinin tasarladığı bina maketlerinin depreme dayanıklılık performansının değerlendirildiği yarışmada KTÜ takımının birinci olduğu bildirildi.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nı Karadeniz Teknik Üniversitesi kazandı!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda birinciliği Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Tweezers takımı aldı. Takım üyeleri 10 bin TL’lik para ödülünün sahibi olurken üniversitelerine de deprem masası kazandırdı...

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali başladı!

Doğal Afet Sigortalan Kurumu ( DASK ) tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması ' nda üniversite öğrencilerinin tasarladığı bina maketlerinin depreme dayanıklılık performansı yarıştı...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali 16 Haziran'da!

Türkiye’de ilk kez Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda finali 16 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi / Üsküdar Salonu'nda gerçekleşecek...

Depreme dayanıklı bina tasarımı yarışması!

Türkiye'de ilk kez 14-17 Haziran tarihleri arasında istanbul'da Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenecek Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na Kayseri'deki Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi katılacak.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı yarışması 14-17 Haziran'da düzenlenecek!

Yrd. Doç. Dr. Kamuran Arı, "Türkiye'de ilk kez DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) tarafından düzenlenecek Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü iki takım ile katılacak" dedi.

Kayseri'de Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı yarışması düzenlenecek!

Yrd. Doç. Dr. Kamuran Arı, "Türkiye'de ilk kez DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) tarafından düzenlenecek Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü iki takım ile katılacak" dedi.

Çalışanlar işyerlerini depreme dayanıklı bulmuyor!

Ege Denizi'nde meydana gelen deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Yenibiris.com'un anketlerine katılan 3240 çalışanın yüzde 72'si "Çalıştığınız binanın depreme dayanıklı olduğunu düşünüyor musunuz" sorusuna "hayır" cevabını verdi.

Salusklasik projesinden depreme dayanıklı daireler!

Salusklasik, depreme dayanıklılığı ve kaliteli yaşam alanları kurma ilkesiyle şehre güveni getiriyor. Detaydan bütüne mükemmeliyetçi bir anlayışı olan Salusklasik, göz alıcı mimarisi, merkezi konumu ile konfor sağlıyor.

Alim Murathan: İzmir depreme hazır değil!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Alim Murathan, "14 yıl geçmesine karşın İzmir Master Planının öngördüğü birçok önlem alınmamış, önerdiği projeler gerçekleştirilmemiştir. İzmir bir depreme hazır değildir" dedi.

Sakarya'da depreme dayanıklı konutlara sadece 11’i başvurdu!

Sakarya Büyükşehir belediyesi bir yıl önce, inşa ettiği depreme dayanıklı konutlar için ön talep toplamaya başladı. Ancak 810 hasarlı konut sahibinden sadece 11 kişi sağlam konut için başvuruda bulundu.

TLT Panel ürünleri yüzde 50 elektrik tasarrufu sağlıyor!

Türkiye’nin yılda 60 milyar dolarlık enerji ithalatı yapan aydınlatma sektörünün lider firmalarından biri olan TLT Panel'in LED ürünleri sayesinde yüzde 50 elektrik tasarrufu sağlamak mümkün...

Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 28 üniversiteden 49 takım başvurdu!

DASK'ın depreme dayanıklı bina tasarımı becerisini geliştirmek amacıyla inşaat mühendisliği öğrencilerine yönelik düzenlediği yarışmada 27 farklı üniversiteden 42 bina ' projesi finale kalmaya hak kazandı.

Zenon Panel depreme dayanıklı paneller Haberi

Zenon Panel depreme dayanıklı paneller

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan "26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi" "Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı" ile "KENT 2014 Fuarı" nda stand açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulaması ile ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. 


DEPREM kuşağında yer alan Türkiye'deki binaların depreme dayanıklı hale getirmek için farklı çalışmalar yürütülüyor. Bursa'daki Yapı Fuarı'nda sergilenen Zenon Panel'in çalışmasında ise köpük ile kaplanan bina teller ile sarılıyor. Firma yetkilileri çapraz bağlanıp, hasır düğüm uygulaması ile sarılan çelik tellerin, hem binada izolasyon sağladığını, hem de 8.4'lük depremde bile yıkılma tehlikesini önlediğini söyledi. 


İZOLASYONSUZ 


Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan, "26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi", "Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı" ile "KENT 2014 Fuarı" nda stand açan Zenon Panel,...