04 / 05 / 2024

zeray Kocaeli Sağlık Kent Konutları

zeray Kocaeli Sağlık Kent Konutları

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Kocaeli'de emlakçılara özel sağlık indirimi!

Kocaeli Konak Hastaneleri İzmit, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı anlaşmayla odanın üyeleri ve birinci derece yakınları Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den özel sağlık indirimden yararlanabilecek.

zeray Kocaeli Sağlık Kent Konutları Haberi

zeray Kocaeli Sağlık Kent Konutları

Zeray İnşaat ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında önemli bir açıklama yaptı. 

Zeray İnşaat'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: 

08.02.2022 tarihinde yapılan ve tarafımızca da katılım sağlanan ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında değerlendirmelerimizi kamuoyu bilgisine sunarız.

1-İHALEYE KATILIM SÜRECİMİZE ETKİ EDEN UNSURLAR

- Şirketimizin 2021-2025 stratejik planlaması çerçevesinde “Kamuda en az bir taahhüt işi yapılması” kararının Yönetim Kurulumuz tarafından onaylanmış olması,

-Söz konusu Sağlık Kent Konutları projesinin, şu anda aktif olarak devam eden Zeray Effect Kartepe projemize komşu olması ve bu durumun proje uygulama süresi boyunca sağlayacağı avantajlar (mobilizasyon çalışmalarının yapılmış olması, altyapı çalışmalarının beraber yürütülebilir olması, projede yer alacak taşeron, tedarikçi paydaşlar ile devam edilebilir olması vb.) olması,

-Proje uygulama süresi boyunca yaklaşık olarak 2.000 çalışana istihdam...