05 / 05 / 2024

Zermeram Konutları Seha Yapı fiyatlar

Zermeram Konutları Seha Yapı fiyatlar

Zer Meram Konya teslim tarihi ilk etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi!

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler minimum 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor...

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Zermeram Evleri Konya son fiyatları!

Zermeram Evleri projesi Konya Kozağaç Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Seha Yapı tarafından inşa edilen Konya Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Konya Seha Zermeram satış fiyatları!

800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Konya Zermeram projesi 14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa dahil toplam 1.077 konuttan meydana geliyor. Konya Seha Zermeram satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Zermeram Konutları Seha Yapı fiyatlar Haberi

Zermeram Konutları Seha Yapı fiyatlar


3 etap olarak tasarlanan Zermeram projesi Konya Meram'da yükseliyor. Seha Yapı imzasını taşıyan Zermeram projesinde 14 bahçe dubleksi, 35 villa, 9 yalı ve 1.077 konut olacak.


Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yükselen Zermeram Evleri 300 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Zermeram Konya projesinde daire fiyatları 295 bin liradan, villa fiyatları 1 milyon 692 bin liradan başlayarak değişiyor.



Zer Meram Konya teslim tarihi!


Zer Meram Konya teslim tarihi ilk etap için 2019 yılı olarak belirtiliyor. Konya Zermeram projesinde 2+1'den, 6,5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor. Zermeram'ın ilk etabında 353 konut satışa açıldı.


Zermeram Konya projesinde konut büyüklükleri 120 metrekare ile 1.052 metrekare arasında değişiyor. Zermeram Konya'da peşin alımlara yüzde 20 indirim yapılırken, firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitli ödeme seçeneği de sunuluyor.


240 bin metrekare yeşil...