06 / 05 / 2024

ZeroBuild Forum 21 ne zaman

ZeroBuild Forum 21 ne zaman

Sıfır enerji binaların kazanımlarının konusunun uzmanları tarafından masaya yatırılacağı ZeroBuild Forum’21, 22-26 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit 23 Mart 2022'de! 

Sıfır enerji binalara dönüşümü desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen ZeroBuild Türkiye’21 Sıfır Enerji Binalar Forumu 22-26 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Sektör paydaşları 23-26 Mart 2022’de ZeroBuild Summit etkinliğinde bir araya gelecek.

ZeroBuild Türkiye’21'de neler konuşulacak?

ZeroBuild Türkiye’21'de neler konuşulacak? Sıfır enerji binalar konusunda farkındalığının yaygınlaştırılması amaçlayan ZeroBuild Türkiye’21'de Sıfır enerji binalar her açıdan değerlendirilecek.

ZeroBuild Türkiye’21 formu 21 Eylül'de!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında “Hemen Şimdi Harekete Geç!” sloganıyla gerçekleştirilecek.

ZeroBuild Türkiye 2021 için geri sayım başladı!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

ZeroBuild Forum’21 için hazırlıklar başladı!

Sıfır enerji binaların kazanımlarının konusunun uzmanları tarafından masaya yatırılacağı ZeroBuild Forum’21, 22-26 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sıfır Enerji Binalar ZeroBuild Forum’20’de masaya yatırılacak!

Dünya gündeminin ilk sıralara yerleşen Sıfır Enerji Binalar, 23-27 Eylül tarihleri arasında ZeroBuild Forum’20’de 35 ülkeden katılımcı ile görüşülecek.

Sıfır enerji binalar, ZeroBuild Forum’20 de ele alınacak!

Çevre, ülke ekonomisi ve bireysel kazanım özelinde büyük bir öneme sahip olan ‘Sıfır Enerji Binalar’, Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Forum’20’de uluslararası konuşmacılar ve tüm ilgili paydaşların katılımı ile ele alınacak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri başlıyor!

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri, 21 Haziran Cumartesi günü seramik boyama atölyesi ile başlıyor. Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatmayı amaçlıyor.

Koçtaş 41. mağazasını Forum İstanbul'a açıyor!

10 milyar dolar değerindeki ev geliştirme perakendeciliğinde faaliyet gösteren Koçtaş, Türkiye’ deki 41’inci, İstanbul’ daki 9’ uncu mağazasını 21 Aralık'ta Forum İstanbul’ da hizmete açıyor...

Forum İstanbul, Ramazan etkinliklerine devam ediyor!

Forum İstanbul, ziyaretçileri için hazırladığı ramazan programına hız kesmeden devam ederken Forum İstanbul’dan 21 Ağustos’a kadar alışveriş yapan tüm ziyaretçiler pek çok eğlenceli aktivite için bilet kazanıyor

Forum İstanbul, WWF'nin Dünya Saati uygulamasında ışıkları bir saat kapattı!

Forum İstanbul, küresel ısınmaya karşı duyarlılığını, 31 Mart akşamı WWF'in (World Wildlife Fund) Dünya Saati (Earth Hour) uygulamasına katılarak, tüm dünyayla aynı anda 20.30 – 21.30 saatleri arasında ışıklarını kapattı

Forum Kayseri AVM, 21 Aralık'ta açılıyor! Kayseri'ye 250 milyon Euro'luk yatırım!

Türkiyedeki Forum Alışveriş Merkezlerinin geliştiricisi ve yöneticisi Multi Development Türkiye, heyecanla beklenen yeni alışveriş merkezi Forum Kayserinin kapılarını yarın açıyor. Açılıştan önce İstanbulda düzenlenen basın toplantısında basına tanıtıldı

Forum Kayseri, Four Seasons'ta görücüye çıkıyor!

Multi Development Türkiyenin, Türkiyedeki 10. projesi olan Forum Kayseri Alışveriş Merkezi, 21 Aralıkta kapılarını açıyor. Multi Development Türkiye CEOsu Hulusi Belgü, Forum Kayseri için 20 Aralık'ta Four Seasons Hotel'de basının karşısına çıkıyor

ZeroBuild Forum 21 ne zaman Haberi

ZeroBuild Forum 21 ne zaman

Yaşanılabilir bir dünya için enerji verimliliği ve enerji tasarrufu, ülkemiz ve dünyamız açısından büyük öneme sahip. Enerjinin büyük bölümü binalar tarafından kullanılıyor. Tüketilen enerjinin önemli bir kısmının ithal edildiği, enerji tasarrufunun bizlere getireceği kazancın her geçen gün daha iyi anlaşıldığı Türkiye'de, yalnızca binalarda kullanmak için her yıl yaklaşık olarak 15 milyar dolar enerji ithal ediliyor. Avrupa Birliği’nde 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle zorunlu hale getirilen ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşümün ülke gündemimizde yer alması için ilki 2020 yılının Eylül ayında yapılan ZeroBuild Forum’un ikincisinin tarihi ve ana teması 11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası’nda açıklandı. ZeroBuild Forum’21; 22-26 Eylül 2021 tarihinde “Right Now, GO! - Hemen Şimdi, Harekete Geç” sloganı ile yapılacak.

Kullandığımız enerjinin büyük kısmını ithal eden ülkemizde, ülke ekonomisi ve birey ekonomisi için...