05 / 05 / 2024

Zeydan Karalar özgeçmiş

Zeydan Karalar özgeçmiş

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın 2019 yerel seçimlerinde yeniden CHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Zeydan Karalar kimdir?

Zeydan Karalar’dan Adana Metrosu'nun onaylanmamasına tepki!

Adana Metrosu 2. Etabı’na Cumhurbaşkanlığı'nda "borçlanma kriterlerinin uygun olmadığı” sebebiyle onay çıkmadı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, duruma tepki gösterdi.

Zeydan Karalar'dan gayrimenkul mübadelesi açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Nata firmasıyla önceden 598 milyonluk bir ihale anlaşması yapılmıştı. Bunu karşılıklı feshetme kararı aldık, gayrimenkul önerdik. Karşılıklı mutabakata da varıldı" dedi.

Zeydan Karalar Elazığ'da incelemelerde bulundu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Elazığ'da incelemeler yaptı. Başkan Zeydan Karalar, “Tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde afet dolayısıyla tek yürek oldu" dedi.

Zeydan Karalar: İnşaat olmazsa ekonomide durgunluk olur!

Özel bir firmanın  konut-yaşam alanı açılışına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "İnşaat olmazsa ekonomide durgunluk olur. İnşaatı hareketlendirmek lazım ve biz de bunun için mimarlarla ve müteahhitlerle sürekli birlikte çalışıyoruz." dedi.

Zeydan Karalar: Seyhan Sucuzade'deki dönüşümde mağduriyet yok!

Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade Mahallesi'nde yaşayan bazı insanların evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki verdi.

Zeydan Karalar: Seyhan'da 100 binadan 70'i yenilenmeli!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Kentsel Dönüşüm ve İnsan Hakları" panelindeki konuşmasında, yerinde dönüşümü önemsediklerini, Seyhan'da her 100 binadan 70'inin yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Seyhan Belediyesi'nden asfalt atağı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde yeni açılan bir yolun asfalt çalışmasını denetledi. Karalar, asfaltlama çalışmasına başladığı bağlantı yolu ile 25 mahallede yaşayan onbinlerce vatandaşın rahatlayacağını söyledi.

Seyhan Belediyesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Seyhan Belediyesinin yol açma çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesinde yeni açılan bir yolda inceleme yaptı.

Adana Seyhan'a 13 yeni proje geliyor!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, '' Kent için 13 çok önemli projemiz var. Biri Yeşil Vadi Projesi. Bu projeyle Seyhan'ın çehresinin değişeceğini düşünüyorum. '' dedi.

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

Adana Seyhan'ın yolları yenileniyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, temel belediyecilik hizmetlerinin başında gelen asfalt çalışmasında 400 bin ton olarak belirledikleri yılsonu hedefine adım adım yaklaşıldığını söyledi.

Zeydan Karalar özgeçmiş Haberi

Zeydan Karalar özgeçmiş

Zeydan Karalar, 1958’de Adana’da doğdu. İlkokul, ortaokul, liseyi Adana’da okudu. 1977 yılında Demokratik Sol Yüksek Öğrenim Derneğini kurdu ve yönetim kurulu başkanlığını yaptı. 

1977-1980 yılları arasında CHP İl Gençlik Kolları Saymanlığı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 1980 yılında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği’nden mezun oldu.

1981’de, 23 yaşında Makina Mühendisleri Odası Başkanlığı'na seçilerek Türkiye’nin en genç oda başkanı unvanını elde etti; 2 yıl bölge başkanlığı ve üst kurul (TMMOB) delegeliği yaptı. 1979-1985 yılları arasında Çukobirlik’te İplik İşletme Şefi olarak çalıştı. 

1985-1991 yılları arasında Alman AEG ETİ Endüstri A.Ş’de Müşteri Hizmetleri Yöneticiliği yaptı.

1991-1996 yılları arasında Çukobirlik İplik Dokuma Fabrika Müdürü ve Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1996-2007  yılları arasında Okan Tekstil A.Ş’de Genel Müdürlük yaptı. Kazakistan’da Okan-Antriko Entegre Tekstil Fabrikasını da kurdu...