16 / 05 / 2024

Zeynel Anıl Cicioğlu

Zeynel Anıl Cicioğlu

Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Ekşioğlu, Zeynel Anıl Cicioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ağustos 2013 tarihinde Üsküdar'da kuruldu

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili, "İmamoğlu, nerenin Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'un. Kanal İstanbul'un, İstanbul için bir felaket olduğunu biliyor mu, biliyor" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Depreme değinerek, süratli bir şekilde kentsel dönüşüm yapacaklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanların hayatını kurtaracağız, istihdam sorununu çözeceğiz büyük ölçüde." şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili ve oradaki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeynel Anıl Cicioğlu Haberi

Zeynel Anıl Cicioğlu

Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Ekşioğlu, Zeynel Anıl Cicioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ağustos'ta kuruldu. Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Anıl Cicioğlu ve Başkan Yardımcısı ise Adnan Ekşioğlu olarak belirlendi.


Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında kamu,tüzel ve özel şahıslara ait gayrimenkuller üzerine her türlü konut,villa,site, işyeri,alışveriş merkezi,plaza,fabrika,sınai tesisler,hastaneotel,mote,tatil köyü,turistik tesisler,gece klüpleri, lokantalar,kafeterya,otopark,okul liman,yol,köprü,tünel,üst geçit,baraj,spor tesisleri,dinlenme tesisleri,kooperatif yapıları,sanat yapıları,çevre tanzimi,bina ve alt yapı gibi inşaatların yapımı ve taahhüt işleri,..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi, Haluk Türksoy Sokak, No:7...