13 / 05 / 2024

Zeynel Ceylan kim

Zeynel Ceylan kim

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Zeynel Ceylan kimdir? Zeynel Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynel Ceylan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynel Ceylan...

Zeynel Ceylan kimdir?

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Zeynel Ceylan kimdir? Zeynel Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynel Ceylan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynel Ceylan...

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Ceylan Karavil Park 696 bin kişi ile ziyaretçi rekoru kırdı!

Açılışı heyecanla beklenen her ihtiyaca ve yaş grubuna hitap eden doğru mağaza karması ile dikkat çeken Alışveriş Merkezi, yoğun ilgiyle karşılandı. Ceylan Karavil Park 696 bin kişi ile ziyaretçi rekoru kırdı.

Ceylan Karavil Park 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi!

Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, Diyarbakır'da açıldı. 4 bin kişinin istihdam edildiği 150 milyon dolarlık yatırımın açılışına halk büyük ilgi gösterdi.

Ceylan Karavil Park yılda 15 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Diyarbakır'da hizmete açıldı Yaklaşık 4 bin kişi istihdam eden ve 150 Milyon Dolarlık yatırımla gerçekleştirilen Doğu'nun ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi, Ceylan Karavil Park, 18 Haziran 2014, Çarşamba günü açıldı.

Doğu'nun ilk dev akvaryumu Ceylan Karavil Park'ta açıldı!

Ceylan Karavil Park alışveriş merkezi, 150 milyon dolarlık yatırımla Diyarbakır'da kapılarını açtı. Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik akvaryum Doğu'nun ve Güneydoğu'nun ilk dev akvaryumu...

Ceylan Karavil Park'ı 1 saatte 15 bin kişi ziyaret etti!

Ceylan Karavil Park açıldı. Karavil Grup ile Ceylan Grup'un ortaklığında hayata geçen ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş mağazası olduğu belirtilen Ceylan Karavil Park'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM açılışı bugün gerçekleşti!

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, bugün etkinliklerle açıldı. 150 milyon dolarlık yatırımla, 55 dönüm üzerinde yer alan Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında konumlandırılıyor.

Zeynel Ceylan kim Haberi

Zeynel Ceylan kim

Zeynel Ceylan kimdir?

Zeynel Ceylan, 04.07.1949 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. 1973 yılında Elazığ Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.


1974-1975 yılları süresince İskenderun Demir Çelik Fabrikalarında kontrol mühendisi olarak görev yaptı.


1981 yılı itibariyle Ceylan İnş. Ve Tic. A.Ş Kurucu Ortak, Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.


İletişim bilgileri:

Adres : 4. Cadde 719'uncu Sokak No: 3

Yıldızevler Mahallesi / Yıldız -  Çankaya / ANKARA

Tel -1     : 0 312 441 43 50

Tel -2     : 0 533 657 82 95

Tel -3     : 0 533 665 94 72


Faks      : 0 312 441 36 43

Email     :...