03 / 05 / 2024

Zeynel Murat Karadeniz

Zeynel Murat Karadeniz

Emtest Mühendislik Limited Şirketi, Zeynel Murat Karadeniz, Semih Volkan Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karadeniz tarafından açıldı.

Murat Kurum: Şehirlerimizi markalaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim değişikliğinden kaynaklanan afetler nedeniyle Karadeniz Bölgesi’nden başlattıkları eylem planı çalışmasını Türkiye’nin yedi bölgesinin tamamında uygulamaya alacaklarını açıkladı. Kurum, geleceğin şehirlerinin ön tanıtımını yaptı.

Kentsel dönüşümde mücadele Karadeniz'den başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planı’nı (KİDEP) Trabzon’da açıkladı. Kurum, “Riskli bölgelerde yaşayan 2 bin aileyi, kentsel dönüşüm kapsamında yapacağımız konutlara taşıyacağız” dedi.

Karadeniz için stratejik eylem planı hazırlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, "Tüm Karadeniz Bölgesi için bir stratejik eylem planı hazırlıyoruz." dedi.

MYC Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYC Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Murat Karadeniz ve Yiğithan Cemal Yazgan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 'da Arnavutköy' de kuruldu.

DRS Girişim İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

DRS Girişim İnşaat Limited Şirketi, Zeynel Murat Şengül, Ünay Gökgöz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

TOBB Turizm Meclisi'ne Karadeniz'li Murat Toktaş seçildi!

TOBB Turizm Meclis Üyeliğine Samsun North Point Hotel Genel Müdürü Murat Toktaş seçildi.

Murat Toktaş: Doğanın dengesini bozmadan turistin beklentileri karşılanmalı!

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi ve Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Murat Toktaş: Doğanın dengesini bozmadan turistin beklentileri karşılanmalı!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi ve Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Emtest Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Emtest Mühendislik Limited Şirketi, Zeynel Murat Karadeniz, Semih Volkan Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Murat Ülker, Kırım'daki tarihi cami-medreseyi restore ettirip ibadete açtı!

İşadamı Murat Ülker'in dedesi ve Sabri Ülker'in babası olan Hacı İslam Efendi, Kırım' ın Karadeniz kenarındaki Aluşta bölgesi Korbek köyünde camide imamlık ve öğretmenlik yaptı...

Karadeniz ve Yunanistan turizmcileri iş birliği için Ankara'da toplandı!

Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari İlişkiler Ofisi’nin çalışmaları çerçevesinde turizm akışını geliştirmek amacıyla etkinlik düzenlendi. Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD Başkanı Murat Toktaş konu ile ilgili bilgi verdi.

Karadeniz'e yeşil yıldızlı oteller geliyor!

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği) Başkanı Murat Toktaş "Yeşil yıldız uygulaması, enerji, su, çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılmasını, enerji verimliliğinin arttırılmasını amaçlamaktadır" dedi...

Zeynel Murat Karadeniz Haberi

Zeynel Murat Karadeniz

Emtest Mühendislik Limited Şirketi, Zeynel Murat Karadeniz, Semih Volkan Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Emtest Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; 1.       Her türlü bilgisayar yazılımı, test ve ölçüm cihazı üretimi, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapabilir. 2        Her türlü bilgisayar yazılımı, test ve ölçüm cihazı ile ilgili araştırma, geliştirme, danışmanlık, eğitim ve destek hizmeti verebilir veya üçüncü gerçek ve tüzel kişilere yaptırabilir. 3.       Yurt içindeki ve yurt dışındaki sanayi kuruluşları ve şirketlere konusu ile ilgili her türlü mühendislik hizmeti verebilir; proje, müşavirlik, araştırma, danışmanlık ve etüt işleri yapabilir, eğitim verebilir. 4.       Her türlü elektrik, elektronik, bilgisayar malzemesi alıp, satabilir, elektrik taahhüdünde bulunabilir, elektrik...