28 / 04 / 2024

Zeynep Çakmak

Zeynep Çakmak

Tezyap İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Aydın ve Zeynep Çakmak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan tarihinde kuruldu

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı!

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje 88 bin 733 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Manisa'daki Zeynep Onbaşı Evi onarılacak!

Zeynep Onbaşı Evi olarak anılan ve halk arasında 'Eski Hastane' olarak da bilinen tarihi yapıyı satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, onarım projelerini hazırlayarak, binayı hizmete kazandırmak için ihale hazırlığına başladı.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Sinpaş GYO Çakmak projesini Sinpaş Yapı yapacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Çakmak projesinin satışlarına ve üretimine hızlı şekilde başlanarak, proje karlılığını üst seviyeye çıkarmak için yönetimin aldığı kararı KAP'a bildirdi.

Kayseri Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin eski yerleşim merkezlerinden olan Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm için ilk binalar yıkılmaya başlandı. Yıkılma riski yüzde 80 olan yığma tabir edilen 3 katlı 40 yıllık binanın ilkini yıkan inşaat şirketi, yerine 8 katlı bina inşa edecek.

Zeynep Fıratoğlu: Ev alırken son söz kadınların!

Ev alırken son sözü kadınların söylediğini öngören girişimci iş kadını Zeynep Fıratoğlu, bu fikirden yola çıkarak, emlak sektörüne kadın gözüyle bakan 'kadincaemlak.com' internet sitesini kurdu.

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş., A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Üsküdar Zeynep Kamil Hastane binası onarım ihalesi yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2.Faz) onarım inşaatını ihaleye çıkarıyor..

Sinpaş GYO'nun Çakmak Mahallesi'ndeki parsellerinin değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki parsellere ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Sinpaş Çakmak Ümraniye teslim tarihi!

İstanbul' un Ümraniye İlçe' sinde inşa edilecek olan projede peşinatta yüzde 12 indirim sağlanıyor. Sinpaş Çakmak Ümraniye teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Çakmak Ümraniye Sinpaş satış fiyatları!

İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükselecek olan projede peşinatta yüzde 12 indirim sağlanıyor. Çakmak Ümraniye Sinpaş satış fiyatları 590 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Çakmak Ümraniye ödemeleri!

İstanbul Finans Merkezi' ne komşu olarak yükselecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Sinpaş Çakmak Ümraniye ödemeleri kapsamında peşinatta yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Sinpaş Yapı Çakmak teslim tarihi!

Sinpaş Yapı Çakmak teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak projesinde daire satış fiyatları 590 bin liradan başlayarak değişiyor...

Zeynep Çakmak Haberi

Zeynep Çakmak

Tezyap İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Aydın ve Zeynep Çakmak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan tarihinde kuruldu. Tezyap İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tezyap İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, İnönü Mahallesi, 350. Sokak, Şelale Plaza, No:1...