05 / 05 / 2024

Zeynep Ceylan kim

Zeynep Ceylan kim

Mimar Zeynep Ceylan kimdir? Mimar Zeynep Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Ceylan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Ceylan..

Zeynep Ceylan kimdir?

Mimar Zeynep Ceylan kimdir? Mimar Zeynep Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Ceylan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Ceylan..

Ceylan Karavil Park 30 Nisan'da açılıyor!

Abdulkadir AVCI Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan 2014'te hizmete girecek.

Ceylan Karavil Park 30 Nisan'da açılıyor!

Doğunun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, 30 Nisan 2014'te açılıyor. 150 Milyon Dolarlık proje yaklaşık 4 bin kişi istihdam edecek. Ceylan Karavil Park Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında açılacak.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Mehmet Ceylan: Karabük tercih edilen bir şehir olacak!

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, hükümetin Karabük'e kamu yatırımları bakımından her şeyi yaptığını ama şehircilik anlamında daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi.

Adem Ceylan Yenimahalle kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Ceylan Yenimahalle'nin kentsel dönüşümü tamamlanmış, yeşil alanları ile örnek olacak, sosyal donatı alanları ile kendinden söz ettirecek bir ilçe olacağını da sözlerine ekledi...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 4 bin kişiye iş sağlayacak!

Diyarbakır'da yaptırılan ve 4 bin kişiye istihdam sağlayacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da hizmete açılacak. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 4 bin kişiye iş sağlayacak.

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da hizmete girecek!

Karavil ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da hizmete girecek. Ceylan Karavil Park AVM'de 4 bin kişi istihdam edecek...

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM 30 Nisan'da açılacak!

Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil, yaptığı açıklamada, 150 milyon dolara mal olan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın 4 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını söyledi...

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 30 Nisan'da açılıyor!

Doğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da açılıyor. Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında açılacak olan AVM, 150 milyon dolara maloldu.

Zeynep Ceylan kim Haberi

Zeynep Ceylan kim

Zeynep Ceylan kimdir?

Zeynep Ceylan, Adapazarı'nda doğdu. 2004 yılında Antalya Bileydi Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini 2009 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı. 


2010 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarım Programı'nda yüksek lisans eğitimini sürdürüyor. 


Lisans mezuniyetinin ardından İstanbul'da çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra 2012'de dahil olduğu PAB Mimari Tasarım'da kariyerine devam etmektedir.


PAB mimarlık..

PAB, mimari ve kentsel potansiyelleri esnek araştırma ve tasarım biçimleri aracılığıyla keşfetmeyi ve üretime dökmeyi hedefleyen bir mimarlık oluşumudur.


PAB, 2007 yılında Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım tarafından İstanbul’da kuruldu. Farklı deneyimlerini bir araya getiren ofis ortakları, kısa sürede mimari tasarım projelerinden şantiye uygulamalarına, çeşitli araştırma projelerinden mimari yayıncılığa kadar, merkezine mimarlığı alacak şekilde pek çok alanda üretim yaptı. Ofisin temel ilkesi olan çokdisiplinliliği,...