05 / 05 / 2024

Zeynep Ceylan mimarlık

Zeynep Ceylan mimarlık

Mimar Zeynep Ceylan kimdir? Mimar Zeynep Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Ceylan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Ceylan..

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Aydoğan tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldırım ve Mustafa Ceylan ortaklığında kuruldu.

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Kılıç Kabakcı tarafından kuruldu.

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Okucu Kaya ve Zeynep Ekmekçibaşı ortaklığında kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Bagen Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagen Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Bilir ve Zeynep Çiğdem Çınar ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Zeynep Ceylan mimarlık Haberi

Zeynep Ceylan mimarlık

Zeynep Ceylan kimdir?

Zeynep Ceylan, Adapazarı'nda doğdu. 2004 yılında Antalya Bileydi Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini 2009 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı. 


2010 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarım Programı'nda yüksek lisans eğitimini sürdürüyor. 


Lisans mezuniyetinin ardından İstanbul'da çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra 2012'de dahil olduğu PAB Mimari Tasarım'da kariyerine devam etmektedir.


PAB mimarlık..

PAB, mimari ve kentsel potansiyelleri esnek araştırma ve tasarım biçimleri aracılığıyla keşfetmeyi ve üretime dökmeyi hedefleyen bir mimarlık oluşumudur.


PAB, 2007 yılında Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım tarafından İstanbul’da kuruldu. Farklı deneyimlerini bir araya getiren ofis ortakları, kısa sürede mimari tasarım projelerinden şantiye uygulamalarına, çeşitli araştırma projelerinden mimari yayıncılığa kadar, merkezine mimarlığı alacak şekilde pek çok alanda üretim yaptı. Ofisin temel ilkesi olan çokdisiplinliliği,...