28 / 04 / 2024

Zeynep Fadıllıoğlu kim

Zeynep Fadıllıoğlu kim

Dekoratör Zeynep Fadıllıoğlu eşi Metin Fadıllıoğlu ile yaşadığı Büyükdere’deki tarihi eser statüsündeki evinin kapılarını açtı. Fadıllıoğlu 1983’te taşındığı evini Osmanlı kültüründen esinlenerek tasarlamış.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu iki dükkan daha aldı!

Marmaris'te arsa alıp ev yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, bu yıl iki dükkan daha satın aldı. Üç dükkanı olan İmirzalıoğlu, dükkanları için yıllık 120 bin TL kira istiyor...

Zeynep Fadıllıoğlu 100 yıllık evde yaşıyor!

Dekoratör Zeynep Fadıllıoğlu eşi Metin Fadıllıoğlu ile yaşadığı Büyükdere’deki tarihi eser statüsündeki evinin kapılarını açtı. Fadıllıoğlu 1983’te taşındığı evini Osmanlı kültüründen esinlenerek tasarlamış.

Zeynep Fadıllıoğlu kim Haberi

Zeynep Fadıllıoğlu kim

Dekoratör Zeynep Fadıllıoğlu eşi Metin Fadıllıoğlu ile yaşadığı Büyükdere’deki tarihi eser statüsündeki evinin kapılarını Hello Dergisi’nin Decor ekine açtı.



Çiftin 100 yıllık evi iki ayrı binadan oluşuyor. Zeynep Fadıllıoğlu 1983’te taşındığı evini Osmanlı kültüründen esinlenerek tasarlamış.



Zeynep Hanım ‘Detaylar üzerinde 7-8 sene çalıştım. Kapıların, kirişlerin üzerini Bayburtlu ustalara elle işlettim. 800 metrekarelik bir yaşam alanı yarattım. Eve ailemin ruhunu yansıttım’ diyor.