05 / 05 / 2024

Zeynep Gayrimenkul nerede

Zeynep Gayrimenkul nerede

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş., A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mgl Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgl Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hanne Dilara Küçük ve Zeynep Büşra Küçük ortaklığında kuruldu.

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ada tarafından kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Massi Turizmcilik ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massi Turizmcilik ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Altuntaş ve Zeynep Sayra Altuntaş tarafından kuruldu.

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Unison İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Unison İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz, Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp tarafından kuruldu.

Rootinvest Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rootinvest Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Yalçın ve Zeynep Gümüşçü ortaklığında kuruldu.

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Zeynep Gayrimenkul nerede Haberi

Zeynep Gayrimenkul nerede

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş.,  A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.


Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş. iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...