06 / 05 / 2024

Zeynep Gülden Özeker kim

Zeynep Gülden Özeker kim

Siz de yeni yıla yaşadığınız ya da çalıştığınız mekânda değişiklik yaparak girmek istiyorsanız iç mimar Esin Köseoğlu ve mimar Zeynep Gülden Özeker'in önerileri çok işinize yarayacak, işte küçük dokunuşlarla 'yaşayan bir mekân' yaratmanın altın tüyoları..

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Güneri Bircan, Zeynep Güleşci Bircan, Rıfat Osman Serim ve Soner Özalkan ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Emre Gülden tarafından kuruldu.

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

Güliz İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güliz İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gül Zeynep Koyuncı tarafından kuruldu.

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Süleyman Gökdemir ve Zeynep Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gashi ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Zeynep Gülden Özeker kim Haberi

Zeynep Gülden Özeker kim

Kendi evinin mimarı ol 'Mimardan sonra, yaşamdan önce' sloganıyla ev ve işyerleri için yaratıcı çözümler sunan ve başarılı mekân düzenlemeleriyle dikkat çeken ArtNova'nın kurucuları iç mimar Esin Köseoğlu ve mimar Zeynep Gülden Özeker'den yeni bir yıla girerken evinde değişiklik yapmak isteyenler için, 3 adımda 'yaşayan bir mekân' yaratabilmeleri için öneriler aldık. 


ÖZGÜR DÜŞÜNÜN... 

Öncelikle yaşayacağımz mekândan ne istediğinize karar vermelisiniz. Örneğin salonunuzdan beklentiniz nedir? Rahat mı olmalı? Hayaliniz az eşyalı ferah bir görüntü mü yoksa yıllardır biriktirdiğiniz tüm hatıraların bir arada konuklarınıza sunulabilmesi ini? Bazıları pofuduk koltuk severken bazıları klasik tahta oymalara elleriyle dokunmaktan huzur duyar. Sizin koltuk tercihiniz, renklerle, malzemelerle aranız nasıl? Bir mekânı düzenlerken, aslmda ne istediğinizin yanıtım verecek buna benzer sorulan kendinize sorun. Cevapları mümkün olduğunca kısa ve...