07 / 07 / 2024

Zeynep Mutlu dekorasyon

Zeynep Mutlu dekorasyon

İnternet siteleri alısverismikrobum ve mutlumikrop'un kurucusu Zeynep Mutlu ilk eşi Tufan Kulaberoğlu'ndan olan kızı Nazlı ile Beykoz Konakları'nda oturuyor. Zeynep Mutlu Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonunu kendisi yaptı...

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Norm Dekorasyon Yapı Malzemeleri Metal Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Norm Dekorasyon Yapı Malzemeleri Metal Ve Lojistik Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Horuz tarafından kuruldu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şimşek ve Halit Mutlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mutlu tarafından kuruldu. 

3MMM İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3MMM İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Güdücü tarafından kuruldu.

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güneş tarafından kuruldu. 

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu evlerini ayırdı!

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu çifti, evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı.

Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı'nın Kemerburgaz'daki okul planı onaylandı!

İBB 7 yıl önce kaçak olduğu gerekçesiyle yıktığı Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı’na ait özel okulun yeni planlarını onayladı. Yeni okul binaları, Kemerburgaz’da bulunan eski okulun yaklaşık 600 metre güneyinde yeniden yapılacak.

Nan Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Nan Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi, Ayşegül Hacıosmanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığında ve Zeynep Nehir Kızılırmak Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Zeynep Mutlu dekorasyon Haberi

Zeynep Mutlu dekorasyon

İnternet siteleri alısverismikrobum ve mutlumikrop'un kurucusu Zeynep Mutlu ilk eşi Tufan Kulaberoğlu'ndan olan kızı Nazlı ile Beykoz Konakları'nda oturuyor. Bir süre önce sevgilisi İlker İnanoğlu yanlarına yerleşmişti.  Zeynep Mutlu villanın dekorasyonunu iç mimar arkadaşlarından ayrdım almadan kendi kendine yaptığını söylüyor. Bir eve ruh katan içindeki insanlardır. Biz çok mutluyuz. Evcimen bir kadın olduğum için mobilya seçiminde konfora çok önem verdim. Pastel tonları tercih ettim. Modern objeler ile antikaları harmanladım diye konuştu.


Posta...