04 / 05 / 2024

zeynep özal inşaat

zeynep özal inşaat

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısının oğlu Osman Yalçın, birlikte gayrimenkul sektörüne girdi.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

İnşaat sektörü kendini yenilemeli!

Çevreci ürünlere olan ilgi, pandemi ile daha da arttı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, "Türk inşaat malzemeleri sanayisi, dünyadaki teknolojik ve yenilikçi gelişmeleri takip ederek kendini yenilemeli" diyor.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Zeynep Group İnşaat Gıda Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Group İnşaat Gıda Enerji Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörünün Gözü Sign of the City Awards ödüllerinde!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün ileri gelenleri dün akşam Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen iftarda buluştu. Ahmet Özer ve Zeynep Tandoğan ev sahipliğinde düzenlenen gecede, yarışmanın detayları hakkında bilgi verdi.

2013 yılında inşaat ve ulaştırma şirketleri ön plana çıktı!

Milliyet Gazetesi muhabirlerinden Zeynep Aktaş'ın haberine göre: 2013 yılında bankalar erirken, hizmet ve sanayi şirketleri parladı. Ulaştırma ve inşaat şirketleri öne çıkarken bankaların endeksteki ağırlığı azaldı.

Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın, Mehmet Salih Altın ve Merve Üzen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Eylül'de kuruldu

Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi: 4 milyon 706 bin 559 liraya!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ankara Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi 'nde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhale 23 Eylül 2013 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek.

Zeynep Özal, İranda AVM açacak!

Özal Investment Group adı altında İranda toplamda 400 milyon doları bulacak inşaat işine girişen Özal, yıllar süren suskunluktan sonra dev yatırımını, siyasi arenaya dair görüşlerini ve özel hayatını anlattı....

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

TOKİ Karabük Konutları inşaatına yargı engeli

Karabük'te TOKİ'nin yaptırdığı 256 konut inşaatı, Ankara Mimarlar Odası'nın başvurusu üzerine mahkeme kararıyla durduruldu.

zeynep özal inşaat Haberi

zeynep özal inşaat

Özal ve Yalçın, bir de teknoloji şirketi kurdu. 'B Teknoloji Danışmanlık Savunma' adındaki şirket, güvenlik ve otomasyon konularında faaliyet gösterecek. Şirket, 'akıllı bina'larda gereksinim duyulan sistemleri kuracak.
Zeynep Özal, "Osman Bey'le bir inşaat şirketi kurduk. Nisanda inşaata başlamayı düşünüyoruz. Ayrıca kurduğumuz 'B Teknoloji' şirketi de binalarda kullanılan otomatik sistemlerle ilgilenecek. Günümüzde 'akıllı' binalar yapılıyor. Alarmdan uzaktan kumandalı sistemlere kadar çok çeşitli teknolojiler bir arada kullanılıyor. Bu teknolojileri inşaatlarda kullanmayı ve mümessillikler almayı düşünüyoruz" diyor. Özal, şirketin savunma sanayii ile iş yapmayacağını söylüyor.

Lüks...