07 / 05 / 2024

Zeynep Tosun bodrum ev

Zeynep Tosun bodrum ev

Modacı Zeynep Tosun, annesi Günseli Coşkuner ile yazlarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor dergisine açtı. Villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası mimar Çetin tosun yapmış.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Zeynep Beşerler Bodrum'a taşındı!

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günelerde Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Beşerler, bir süredir ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşadığını söyledi.

Acun Ilıcalı Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı!

13 yıl önce nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı çifti, anlaşmalı olarak boşandı. Acun Ilıcalı, Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı.

Zeynep Tosun Gölköy'deki evinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı!

Modacı Zeynep Tosun annesi Gülseli Çoşkuner ile yazılarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı. 3 katlı villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası, mimar Çetin Tosun yapmış.

İşte Zeynep Tosun'un Bodrum'daki evi!

Modacı Zeynep Tosun, annesi Günseli Coşkuner ile yazlarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor dergisine açtı. Villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası mimar Çetin tosun yapmış.

Vicem Bodrum Yalıları tanıtıldı!

Bodrum İçmeler mevkiinde yaşam alanı sunan Vicem Bodrum Yalıları, Les Ottomans Hotel’de düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Tanıtıma Zeynep Germen, Meral Yazıcı, İlkem Öztürk, Canan ve Nazlı Bolak, Beste Yurttaş, Zafer Kozanoğlu gibi isimler katıldı.

Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı, Bodrum'daki evini anlattı!

Sıra dışı tasarımların yer aldığı Thanx Co. markasının sahibi Zeynep Ilıcalı, Bodrum’daki evlerini, sevdiği mekânları, iki kızı Leyla ve Yasemin Ilıcalı ile birlikte geçirdiği yaz tatillerini HELLO!’nun Bodrum ekine anlattı

Zeynep Ilıcalı, Bodrum'da dekorasyon için anlaştığı şirket tarafından dolandırıldı!

Zeynep Ilıcalı Bodrum'da bir villanın dekorasyonu için anlaştı. Fakat şirket kendisine parasını vermeyince şikayet etti...

Zeynep Ilıcalı, Bodrum'daki villasının kapılarını açtı!

Show TV ile 1 yıllığına 155 milyon TL'ye anlaşan Acun Ilıcalı ile eşi Zeynep Ilıcalı, Bodrum-Yalıkavak'taki lüks villalarının kapılarını Elle Dekor'a açtı

Acun llıcalı, Bodrum'dan villa satın aldı!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun llıcalı, tatilini geçirmek için vazgeçemediği Bodrum'dan villa satın aldı. Bu, llıcalı'nın ikinci evi... Diğer evinde ise eşi Zeynep llıcalı çocuklarıyla birlikte yaşıyor. llıcalı, şu günlerde her boş vaktini evinin tadilatıyla

Bodrum Tatilbelen Yaşam Projesi'nde 83 bin Euro'ya yazlık!

Tatilbelen Yaşam Projesi, MRT İnşaat tarafından Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor

Cevat Kalfa Bodrum'da yeni projeler planlıyor

Mertcan Grup Bodrum yarımadasında 2000'in üzerinde gayrimenkul portföyü ile hizmet veriyor

Bodrum Golf Life Evleri'nde 115 bin TL'ye! Mayıs'ta teslim!

Bodrum Golf Life Evleri'nde yaşam önümüzdeki ay başlıyor

Zeynep Tosun bodrum ev Haberi

Zeynep Tosun bodrum ev

Modacı Zeynep Tosun, annesi Günseli Coşkuner ile yazlarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor dergisine açtı.



30 yıllık sitede yer alan villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası mimar Çetin tosun yapmış.



Zeynep Tosun 'Bu evde büyüdüm. Enerjisi çok güzeldir. Küçükken Bodrum'dan İstanbul'a dönmek istemezdim.Evimizin ilginç bir dekoru var. Örneğin kış aylarında da kullanılabilen jakuzi yaptırdık. Denize bile gitmiyoruz' dedi.