15 / 05 / 2024

Zeynep Ülker hayatı

Zeynep Ülker hayatı

Eylül 2013'ten beri Ant Yapı ailesinde yer alan Zeynep Ülker kimdir? Zeynep Ülker, Ant Yapı yıldız projeleri hakkında ne düşünüyor? İşte Zeynep Ülker ve Ant Yapı..

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

İlker Kuruöz kaç yaşında? İlker Kuruöz iş hayatına nerede başladı?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi İlker Kuruöz kaç yaşında? İş hayatına nerede başladı? İşte ayrıntılar...

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu evlerini ayırdı!

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu çifti, evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Antplato satışları başlıyor!

Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato’nun satış ekibinden Zeynep Ülker ve Özkan Özer ofis satışları ve Antplato hakkındaki sorularımızı yanıtladılar.

Nur Zeynep Gürdal kimdir?

Çalık Gayrimenkul Finans, Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal, 18 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Nur Zeynep Gürdal kimdir? Nur Zeynep Gürdal hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Sabri Ülker’in hayatı kitaplaştırıldı!

Sabri Ülker’in dünya gıda devliğine uzanan hayatı kitaplaştırıldı. ‘Sabri Ülker’in Hayat Hikâyesi-Akşama Babacığım Unutma Ülker Getir ’ ismiyle yayımlanan kitapta ilginç ayrıntılara yer veriliyor...

Zeynep Ülker kimdir?

Eylül 2013'ten beri Ant Yapı ailesinde yer alan Zeynep Ülker kimdir? Zeynep Ülker, Ant Yapı yıldız projeleri hakkında ne düşünüyor? İşte Zeynep Ülker ve Ant Yapı..

Zeynep Ülker hayatı Haberi

Zeynep Ülker hayatı

Zeynep Ülker kimdir?

Zeynep Ülker, 1987 yılı İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler mezunu olan Zeynep Ülker aynı zamanda İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi.


2008 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe olan Zeynep Ülker, Eylül 2013'ten beri Ant Yapı ailesinde.


Zeynep Ülker'in iş mottosu nedir?

"Müşterilerimin yatırım yaparken en doğru kararı vermelerine yardımcı olmak, onların uzun vadede mutlu olmalarını sağlamak ve asla pişmanlık duygusu yaratmayacak kararlar aldırabilmek."


Neden Ant Yapı?

"Ant Yapı'ya ilk adım attığınız andan itibaren kendinizi Ant Yapı ailesine ait hissetmeye başlıyorsunuz. Geçmişten günümüze yaptığı tüm kapsamlı projeler ve elde ettiği başarılar göz önünde alındığında tabii ki Ant Yapı."


Ant Yapı Yıldız Projeleri Hakkındaki Düşünceleri..

"Ant Yapı projelerinin yıldızı hiç sönmüyor aslında, bu yüzden tüm projeleri özel benim içn. Satışlar da proje konseptine göre değişebiliyor, en...