15 / 05 / 2024

Zeynep Ülker nereli

Zeynep Ülker nereli

Eylül 2013'ten beri Ant Yapı ailesinde yer alan Zeynep Ülker kimdir? Zeynep Ülker, Ant Yapı yıldız projeleri hakkında ne düşünüyor? İşte Zeynep Ülker ve Ant Yapı..

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?

İş dünyasının başarılı ismi, Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan kimdir? İş hayatına başladığından beri pazarlama ve satış alanında çeşitli başarılar elde eden Buyurgan nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu evlerini ayırdı!

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu çifti, evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı.

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Emlak Geliştirme'ye atandı!

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Oral 30 Nisan'da Saf GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmıştı.

Zeynep Hüveyda Oral, Saf GYO'dan ayrılıyor!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral, yarın itibarıyla görevinden ayrılıyor. Mehmet Serhan Kolaç'ın Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinin yanı sıra Genel Müdür Vekili olarak atanmasına karar verildi.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilber Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı'nın Kemerburgaz'daki okul planı onaylandı!

İBB 7 yıl önce kaçak olduğu gerekçesiyle yıktığı Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı’na ait özel okulun yeni planlarını onayladı. Yeni okul binaları, Kemerburgaz’da bulunan eski okulun yaklaşık 600 metre güneyinde yeniden yapılacak.

Çay Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Zeynep Özcan oldu!

Çay Belediye Meclisi'nin 5 Şubat Cuma Günü 2016 yılı Şubat Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu gerçekleştirildi. İmar Komisyonu üyesi Ali Selvi'nin bu görevi için de yerine Zeynep Özcan seçildi.

Manisa'daki Zeynep Onbaşı Evi onarılacak!

Zeynep Onbaşı Evi olarak anılan ve halk arasında 'Eski Hastane' olarak da bilinen tarihi yapıyı satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, onarım projelerini hazırlayarak, binayı hizmete kazandırmak için ihale hazırlığına başladı.

Zeynep Ülker nereli Haberi

Zeynep Ülker nereli

Zeynep Ülker kimdir?

Zeynep Ülker, 1987 yılı İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler mezunu olan Zeynep Ülker aynı zamanda İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi.


2008 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe olan Zeynep Ülker, Eylül 2013'ten beri Ant Yapı ailesinde.


Zeynep Ülker'in iş mottosu nedir?

"Müşterilerimin yatırım yaparken en doğru kararı vermelerine yardımcı olmak, onların uzun vadede mutlu olmalarını sağlamak ve asla pişmanlık duygusu yaratmayacak kararlar aldırabilmek."


Neden Ant Yapı?

"Ant Yapı'ya ilk adım attığınız andan itibaren kendinizi Ant Yapı ailesine ait hissetmeye başlıyorsunuz. Geçmişten günümüze yaptığı tüm kapsamlı projeler ve elde ettiği başarılar göz önünde alındığında tabii ki Ant Yapı."


Ant Yapı Yıldız Projeleri Hakkındaki Düşünceleri..

"Ant Yapı projelerinin yıldızı hiç sönmüyor aslında, bu yüzden tüm projeleri özel benim içn. Satışlar da proje konseptine göre değişebiliyor, en...