06 / 05 / 2024

zeytinburnu parselasyon planları

zeytinburnu parselasyon planları

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme, Kazlıçeşme Alt ve Zeytinburnu Mahalleleri parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu için yeni imar planları hazırlandı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi tarafından onaylanan Yeni İmar Plan Notu’ düzenlemesi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisince onaylandı. 

İmar parselasyon planlarına yeni düzenleme!

İmar parselasyon planları ile ilgili yeni düzenleme hayata geçirildi. Peki bu düzenleme neleri kapsıyor?

Etimesgut Bağlıca Mahallesi'nde imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut İlçesi, Bağlıca mahallesi 85065 (1. Etap uygulama), 85074 (2. Etap uygulama) 85088/2 ve Alsancak mahallesi 85076 nolu parselasyon planları askıya çıktı.

6 maddede İmar Kanunu Parselasyon Planlarının hazırlanması ve DOP değişiklikleri!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "6 maddede İmar Kanunu Parselasyon Planlarının hazırlanması ve DOP değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Zeytinburnu'na mega yat limanı projesi geliyor!

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi planlanıyor. Projenin önünü açan imar planları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kırcami parselasyon planları Kadastro’ya gönderildi!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami imar planlarında üst mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sonrası tüm sürecin Muratpaşa Belediyesi tarafından yürütüleceğini açıkladı.

TOKİ Zeytinburnu'nda ofis ve banka yapacak!

İstanbul'un binlerce yıllık tarihine tanıklık eden surların Zeytinburnu sınırlarındaki bölümünün imar planları TOKİ tarafından değiştirildi. İBB’nin onayladığı planda 94 dönümlük tarihi araziye üniversite, ofis, banka ve düğün salonu yapılacak...

Antalya Kırcami parselasyon planı Eylül'de tamamlanacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Kırcami parselasyon planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal, askıya çıkan planın Eylül ayında tamamlacağını söyledi.

Gölhisar'da, 3 köyün daha parselasyon planları askıya çıktı!

Gölhisar İlçesinde yürütülmekte olan (AT-TİGH) kapsamında, Uylupınar, Hisarardı ve Evciler Köyleri'nde parselasyon planlan askıya çıktı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'ndeki eski askeri alan imara mı açılıyor!

Yaptığı planları İBB dayatan TOKİ'nin son projesi, Zeytinburnu'ndan geçecek "Yer Altı Hafif Metro Hattı"na da darbe vurdu. Çarpık yapılaşma nedeniyle beton yığınına dönüşen Zeytinburnu'na bir darbe de TOKİ'den geldi.

zeytinburnu parselasyon planları Haberi

zeytinburnu parselasyon planları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı 27 Nisan 2022 tarihinde askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı 27 Mayıs 2022 tarihinde askıdan inecek.

Detaylar için tıklayın

Sultangazi Cebesi Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Ümraniye Esenkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı...