03 / 05 / 2024

Zeytinburnu spor yatırımları

Zeytinburnu spor yatırımları

Zeytinburnu'nda 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Zeytinburnu spor yatırımları Haberi

Zeytinburnu spor yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Zeytinburnu Belediyesinin iş birliği ile üç büyük yatırım projesini hayata geçiriyor.


Zeytinburnu Belediyesinden yapılan açıklamada, Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacağı duyuruldu.


Açıklamada, İstanbul'un en geniş yeşil alanlarından birinin oluşturulmasının hedeflendiği, içinde spor sahaları ve koşu parkurunun da bulunacağı Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliği ile İstanbul'un en büyük buz pisti, İBB ortaklığıyla da 2 bin 200 araçlık otopark ve 17 bin kişilik stadyuma sahip spor kompleksinin hayata geçirileceği belirtildi.


Millet Bahçesi'nde yer alacak 4D Sinevizyon Merkezi'nde vatandaşlara her ay farklı konular hakkında belgesel filmler izletileceği ve açılış ayında 27 Mayıs...