28 / 04 / 2024

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 



Türkiye'de 19.4 yaş ortalaması ile en genç kent unvanına sahip Şanlıurfa, gençlerine yönelik eğitim ve spor yatırımları ile adından sıklıkla söz ettirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde gençlere yönelik hayata geçirdiği yatırımlar bir çok ulusal ve uluslararası madalyalarla meyvelerini toplarken, tesisler ve kurslar adeta doldu taştı. Son 4 senede yapılan çalışmalar ailelerden de destek görürken, 'Attığımız her adımda gençlerimizi düşünüyoruz' sözlerini her platformda dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yatırımların da mimarı oldu.

ŞANLIURFA BOZKIRLARINDA SU KAYAK MERKEZİ: GAP SUKAY

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa'ya kazandırılan ve Güneydoğu'da bir ilk olma özelliğine sahip olan GAP SUKAY tesislerinde kano ve su kayağı gibi su sporlarına yönelik branşlarda kurslar yapıldı.


22 YÜZME HAVUZUNA EK OLİMPİK İKİZ YÜZME HAVUZU

Gençlere yönelik spor yatırımları hız kesmeden sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 22 yüzme havuzuna ek olarak iki adet ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu vatandaşların hizmetine sundu.


13 İLÇENİN TÜMÜNE SPOR KOMPLEKSLERİ YAPILDI

Şanlıurfa genelinde gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçenin tümünde spor sahaları yaparak hizmete sundu.


 


Geri Dön