07 / 07 / 2024

zeytinlik araziler

zeytinlik araziler

Alper Alhat, orman arazilerinde zeytin fidanı dikilebilir alanların değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'deki arazi miktarının az olmasına dikkat çekerek bilgi verdi.

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

Milli Emlak'tan Haziran fırsatı! 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL bedelle arsa ile araziler satacak. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan sudan ucuza KDV'den muaf araziler! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. İşte 3 arazinin satışa çıkarılacağı o tarihler...

Milli Emlak'tan 5 bin, 7 bin ve 20 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler için son gün 30 Mayıs 2024!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 5 bin TL, 7 bin TL ve 20 bin TL bedelle arazi satacak. KDV'den muaf araziler için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Fiyatların 5 bin TL'den başladığı araziler KDV'den de muaf...

İki şehirde 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Aydın ve Kayseri'de yer alan 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 25 Nisan ve 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Zeytinlik vasıflı araziye ev yapılabilir mi, nasıl?

Arsa ve arazi yatırımları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden zeytinlik vasıflı araziye ev yapılıp yapılamayacağını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Zeytinlik Evleri satışta! Yeni proje!

MD İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilen Zeytinlik Evleri konut projesi satışa çıktı. 18 katlı rezidans konseptli projede 120 adet konut bulunuyor.

Belediye zeytinlik, arsa ve arazi satacak! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Kaçırmayın!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan zeytinlik, arsa ve arazileri satışa çıkardı. 30 adet taşınmazın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tarım arazileri kiraya verilecek! 2 sene süreyle işlenmeyen araziler için yeni düzenleme! Kiralayana destek ödemesi var!

Tarım ve orman alanlarında düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM’de resmen kabul edildi. Bu kanunla, 2 sene süreyle işlenmeyen atıl araziler kişilere ait olsa dahi üretime açılması için kiralanabilecek...

zeytinlik araziler Haberi

zeytinlik araziler

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Türkiye genelinde arazi miktarının fazla olmasına karşılık, yetiştirilen ürün miktarının azlığına dikkat çekerek, zeytinciliğin teşvik edilmesi adına orman arazilerinin zeytin ağaçlarına açılması gerektiğini kaydetti. Zeytin dikilebilecek alanlara ceviz dikilirse üretimin artıralamayacağın anlatan Alhat, "Türkiye'de herkes sağlıklı olmak istiyor. Herkes sağlık açısından zeytinyağı yemek istiyor. Tüketim 10 kilogram olsun diyorlar. Olmayan bir ürünü satamazsınız. Herkes zeytinyağı yiyemez. Bizim zeytin rekoltemiz belli. 150 bin ton civarında. Tüketim 1.2 kilogram. Hadi artsın, 350 bin ton olsun. 350 bin ton olsa da kişi başı tüketim 3-4 kilogram olur. Hiçbir zaman 5-10 kilogram olmaz. Olmayan ürünü tüketemeyeceğimiz bellidir" dedi. Alhat, bakımsız zeytin ağaçlarının çokluğuna vurgu yaparak," Ağaçlarımızdan en az verim alan ülkeler arasındayız. Valilerimiz bizim sulama...