17 / 05 / 2024

Zhang Yuchen

Zhang Yuchen

Çinli mimarlar, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Maisons-Laffitte şatosunun kopyasını Pekin'de inşa etti

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Leı Zhang, Mustafa Çetin ve Sercan Fırıncı ortaklığında kuruldu.

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.

Grand Ocean Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Ocean Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Yuanyuan Zhang tarafından kuruldu.

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

Huashang Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Huashang Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli Kaan Al ve Zeki Zhang tarafından kuruldu.

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhang Huı tarafından kuruldu.

Remc Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Remc Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yang Zhang tarafından kuruldu.

Aegean Home Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aegean Home Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nan Song ve Rui Zhang tarafından kuruldu. 

Beijing Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beijing Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jınweı Zhang tarafından kuruldu. 

Çin'de 26 katlı apartmanın çatısına yapılan villa yıkılacak!

“Profesör Zhang” olarak tanınan ev sahibi, en üst kattaki villasının çatısını, ağaç, çim ve sahte kayalarla dağ gibi düzenledi.Gerçek kimliği henüz bilinmeyen “Profesör Zhang”a apartman sakinleri tepki gösterdi...

EXPO 2016 Antalya’da bahçe seçimine gelen ilk ülke Çin oldu!

Çin Çiçekçiler Birliği (CFA) Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Yinchao, İdari İşler Direktörü Su Youmin ve Intex Shanghai Co. Ltd. Sergi Direktörü Cui Lin, EXPO 2016 Antalya alanında incelemelerde bulundu.

Çin'de 26 katlı binanın tepesine inşa edilen dağ evi yıkılacak!

Çin'in başkenti Pekin'deki 26 katlı bir apartmanın tepesine inşa edilen dağ evi yıkılıyor. Dağ evini inşa eden Zhang Biqing, villa hakkında çıkarılan yıkım kararına uyacağını söyledi.

Zhang Yuchen Haberi

Zhang Yuchen

Paris'teki şatoyu Pekin'e getirtti


Çinli mimarlar önde gelen markaların büyük projelerin sahtesini yapmakta ustalaştı ve bir başarıya daha imza attı. Çinli mimarlar, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Maisons-Laffitte şatosunun kopyasını Pekin'de inşa etti. 


Çinli milyarder emlak zengini Zhang Yuchen tarafından 50 milyon dolara (91 milyon 700 bin TL) yaptırılan şato, hotel olarak kullanılmaya başlandı. Maisons- Laffitte'nin aynısı olması için şatonun her bir ayrıntısını gösteren 10 bin farklı fotoğraf kullandıklarını belirten Yuchen şu şekilde bir açıklamada bulundu:


Hotelimizde kalanlar kendilerini Fransız mimarinin doğuşunun göbeğinde...