28 / 04 / 2024

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.




We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve siteler, plazalar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek. - Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Eğitim, mali, pazarlama, üretim, proje vb. konularda danışmanlık yapmak - Türk vatandaşı ve yabancılara vize, oturma izni, çalışma izni gibi konularda danışmanlık yapmak, bu amaca yönelik olarak devlet kurumları, özel müesseseler ve konsolosluklarda iş takibi gerçekleştirmek. - Şirket, gerek yurt içi gerekse yurt dışı bankalardan her çeşit kredi talebinde bulunabilir, gerekli kredi sözleşmesi ile sair sözleşme ve kambiyo senetlerini asıl borçlu, keşideci, avalist, müşterek borçlu, müşterek müteselsil kefil veya sair sıfatlarla imzalayabilir. Şirket ayrıca sahibi bulunduğu veya bulunacağı bilcümle taşınır yada taşınmaz mallarını kısmen veya tamamen, gerek şirketin kendi borçları ve gerekse de herhangi bir gerçek veya tüzel üçüncü kişinin (gerçek kişi, özel, resmi kişi, kurum, kuruluş, ve sair) borçları için herhangi bir banka lehine veya gerçek, tüzel herhangi bir üçüncü kişi lehine ipotek-rehin tesis edebilir/verebilir, yine şirket ayrıca, gerçek veya tüzel üçüncü kişilerin borçları için dilediği miktar, şekil, tür ve şartlarda her tür kefalet, aval ve garanti verebilir, bunun için imzalaması gerekli bilcümle sözleşme, kambiyo senedi, taahhütnameyi ve sair belgeleri imzalayabilir.
 


Geri Dön