07 / 05 / 2024

zihni aldırmak kimdir

zihni aldırmak kimdir

Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı makamında ziyaret etti. Aldırmaz, "Sarıçam'da bir noter yok. Taksi durağı yok. Vergi dairesi yok. Sarıçam'ın daha yaşanılabilir kılınması gerekiyor" dedi

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Fırsatı kaçırmak istemeyenler soluğu hemen kuyumcularda aldı

14 Ekim 2022 Cuma günü altın bilezik fiyatları düştü. 14,18 ve 22 ayar altın bielzik fiyatları haftanın son işlem gününde fiyatlar gerilemeye başladı. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler soluğu hemen kuyumcuarda aldı. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Kiracılar bu formülle nefes alacak!

İşte fahiş kira artışlarını engellemek, kiracılara bir nebze rahat nefes aldırmak, durağan konut piyasasını canlandırmak ve kentsel dönüşümü hızlandırmak için oluşturulabilecek yegâne formül...

Reform Sales konut sektörüne giriş yaptı!

Reform Sales Proje Danışmanlık Konut sektörünün gün geçtikçe daraldığı ve satış yapmanın zorlaştığı bu dönemde İnşaat firmalarına rahat bir nefes aldırmak adına kuruldu. 

Tapu harcı indirimini kaçırmak istemeyenler konut aldı!

TÜİK'in Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kaynaklı verilerine göre Eylül ayında konut satışları arttı. Tapu harcı indirimini kaçırmak istemeyenler konut aldı.

Bursa'ya 6 milyon TL'lik yeni köprü!

Kent içi trafiğe nefes aldırmak amacıyla alternatif güzergahlar oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Kavşağı ile Yunuseli’yi birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun İstanbul Caddesi bağlantısını sağlayacak köprüdeki çalışmaları tamamlanma aşamasına getirdi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi'nde hummalı çalışma!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki yeni galericiler sitesinde çalışmalar başladı!

Kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için kooperatife ait işlemleri üstlenen Büyükşehir Belediyesi, esnafın takdirini aldı.

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi alanı hakkında şok iddia!

Zihni Aldırmaz'ın döneminde yapılan yanlışı düzeltmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yasada olmayan 'spor parkı' diye bir kavram üreterek yanlışa devam etti

Küçükçekmece Meydan'a yeni düzenleme!

Küçükçekmece Belediyesi, Çekmece Meydan çevresinde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek ve bölgeye rahat bir nefes aldırmak amacıyla mevcut yolu, üç şeride çıkaracak. Böylece yol genişletilerek, trafik sorunu ortadan kalkacak.

Bursa’nın yeni UNESCO hedefi İznik!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Alltepe, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Cumalıkızık ve Sultan Külliyeleri’nin ardından İznik’i de UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne aldırmak istediklerini açıkladı.

zihni aldırmak kimdir Haberi

zihni aldırmak kimdir

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a ziyaretler devam ediyor. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi MHP'li Nâzım Aldırmaz ve Kent Konseyi Başkanı Cengiz Dinçer Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı makamında ziyaret ederek Başkan Uludağ'a başarı dileklerinde bulundu. 


"SARIÇAM'IN ÖNÜ AÇIK"

Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı 30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerdeki güzel sonuç için kutladı. Eski Başkanvekili Aldırmaz, Sarıçam'da Bilal Uludağ ile yeni bir dönem başladığını söylerek, "Sarıçam, önümüzdeki yıllarda Çukurova'ya, Seyhan'a ve Yüreğir'e göre büyük atılımlar yapacak potansiyele sahip. Sarıçam'ın önü açık. Diğer merkez ilçeler genişleyecek kapasitelerini doldurdular; ama Sarıçam, şu an, Adananın genişleyecek tek yönü. Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisinden imar planları hep Sarıçam lehine sonuçlandı. Bilal Uludağ'ın, bu...