14 / 05 / 2024

zile 3 hidroelektrik santrali

zile 3 hidroelektrik santrali

Şantiye binasını taşlayan gruba güvenlik güçleri müdahale etti. Grup, yapılan görüşmenin ardından eylemini sonlandırdı.

Zile'de HES protesto edildi!

Tokat'ın Zile İlçesi'nde toplanan yaklaşık 2 bin kişi ilçede yapılması planlanan 3 hidro elektrik santraline (HES) karşı yürüyüş yaptı. Yaklaşık 10 kilometre Zile-Çekerek yolunda yürüyüş yapan köylülere jandarma zaman zaman biber gazı ile müdahale etti.

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Zile'de 10.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Zile İcra Dairesi, Tokat'ın Zile ilçesinde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 10 milyon 591 bin 506 TL olarak belirlendi. 

Tokat Zile'de 9.3 milyon TL'ye satılık 38 gayrimenkul!

Tokat Zile Belediyesi, Nakkaş Mahallesi Atayolu Caddesi Altınpark sitesinde bulunan belediyeye ait 3 adet depolu asma katlı dükkan 3 adet dubleks mesken 32 adet meskeni ihale ile satıyor...

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

Zile'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Tokat İli Zile İlçesi, Yeniköy Köyü ve Kahya Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 492 bin 572 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tokat Zile'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tokat İli, Zile İlçesi, Zincirli Süfla Mahallesi, Akyazı Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 4 milyon 306 bin 57 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Zile Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesindeki 12 dükkanını satışa sunuyor. Dükkanlar için ihale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

TOKİ Zile 437 konut ihalesi 11 Eylül'de!

Tokat İli Zile İlçesi Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Tokat Zile 437 konut ihalesi 11 Eylül'de!

TOKİ Tokat Zile Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İşi ihalesi 11 Eylül 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Tokat Zile 437 konut ihalesi 11 Eylül'de!

Tokat İli Zile İlçesi Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tokat Zile'ye 437 konutluk yeni proje!

TOKİ Tokat Zile Bahçelievler 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Zile 3'ncü etap kura çekilişi yapıldı!

Tokat Zile'de inşa edilecek olan TOKİ 3'üncü etap 389 konut için çekilen kurayla hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Zile 3. Etap'ta ön kayıtlar başladı!

Tokat’ın Zile ilçesinde 3’üncü etap TOKİ konutları için ön kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar belediye önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

zile 3 hidroelektrik santrali Haberi

zile 3 hidroelektrik santrali

Tokat'ın Zile ilçesinde Çekerek Irmağı üzerine 3 hidroelektrik santrali (HES) kurulacak olmasına tepki amacıyla düzenlenen gösteride şantiye binasını taşlayan gruba, güvenlik güçleri müdahale etti.


HES protestosu için Zile ve İstanbul ile Yozgat'a bağlı bazı köylerden otobüslerle ilçeye gelenler, Yapalak köyünde buluştu. HES şantiyesine yürümek isteyen grup, yolu kapattı.


Uyarılara rağmen yolu açmayan gruba güvenlik güçleri müdahale etti. Grup, daha sonra Narlıkışla köyü yakınlarındaki HES şantiyesi önüne geldi. Burada eylemine devam eden gruptaki kişilerden bazıları, şantiye binasını taşladı.


Grup, yetkililerle yapılan görüşmelerin ardından eylemini...