16 / 05 / 2024

zile konutları

zile konutları

Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip olan Tokat'ın Zile ilçesindeki tarihi evlerin, aslına uygun olarak restore edilerek turizme kazandırılması hedefleniyor

TOKİ Tokat Zile kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Zile projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Zile TOKİ kura çekilişi sonuçları 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Zile projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. İşte Zile TOKİ kura çekilişi sonuçları 2018...

Zile kura sonucu kazananlar listesi!

Zile kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Tokat Zile alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Tokat Zile alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

TOKİ Zile Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tokat Zile Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilecek 437 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Zile 3. Etap'ta ön kayıtlar başladı!

Tokat’ın Zile ilçesinde 3’üncü etap TOKİ konutları için ön kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar belediye önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Zile TOKİ Konutları'nda 2. Etap teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de yapılan 2. etap 332 konut anahtar teslim töreni yapıldı, yapılan anahtar teslim törenine Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de katıldı...

TOKİ Zile 2. Etap'taki 7 konutun kura çekilişi gerçekleşti!

Zile’de 7 bloktan oluşan 332 adet 3+1 ve 2+1 şeklinde yapılan konutların kura çekilişi yapılmıştı. Çeşitli nedenlerle geri iade edilen 7 daire için noter huzurunda saray sinema salonunda çekiliş yapıldı.

Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura sonuç listesi!

Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura sonuç listesi henüz yayınlanmadı. Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Nakkaş Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Tokat Zile 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Tokat Zile 2. Etap Konutları Tokat Zile Nakkaş Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede yer alan 332 konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Tokat Zile 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Tokat Zile kura çekimi nerede?

TOKİ Tokat Zile Konutları 7 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Tokat Zile kura çekimi nerede yapılacak?

Tokat Zile 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi!

Tokat Zile 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Başvuruları sona eren projede toplam 332 adet konut için hak sahipleri belirlenecek.

zile konutları Haberi

zile konutları

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, AA muhabirine yapığı açıklamada, ilçede 3 bin 600 tarihi evin bulunduğunu söyledi.


Bu evleri turizme kazandırmak için çalışmalarının sürdüğünü anlatan Vidinel, ''Kültür ve Turizm Bakanlığı, İl Özel İdaresi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın destekleri ve yerel imkanlarımız ile tarihi evlerimizin restorasyon çalışmasına başladık. Restorasyonlarını yaptığımız ev ve konaklarımızı butik otel ve yöresel yemeklerimizin ikram edildiği yerler haline getirmek için gayret ediyoruz'' diye konuştu.


Zile'de bu tarihi dokunun çok zengin olduğunu bildiklerini anlatan Vidinel, şunları aktardı:


"Yaklaşık 2 yıldır, sahip olduğumuz bu zenginliğimizi tanıtımla Zile'mizi bilmeyen insanlara duyurmaya çalışıyoruz. Zile olarak Safranbolu ve Beypazarı'ndan daha çok tarihi evlere sahibiz. Beypazarı ve Safranbolu bu alanda ülkemizde marka olmuş yerler. Zile olarak bu alanda Türkiye'de 3. marka kent olmaya adayız. Zile...