17 / 05 / 2024

zincirlikuyum istanbloom

zincirlikuyum istanbloom

İstanbloom projesi www.havadanvideoemlak.com ekibinden Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'daki kaçak sarayı!

Firari FETÖ savcısı Öz’ün, tutuklu avukatı üzerine yaptığı Şişli’deki kaçak ‘İstanbloom’ daki 5 milyon dolarlık iki dairenin 1225 metrekarelik devasa boyutta olduğu ve darbe girişiminden 23 gün önce tescil edildiği ortaya çıktı.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'da 2 rezidansı olduğu ortaya çıktı!

FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.

İstanbloom'a kaçak kat cezası!

Şişli Belediyesi, BJK Başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın projesinin çatısına kaçak kat çıktığını tespit etti. Söz konusu alanı mühürleyen belediye firmaya para cezası kesti...

Asena Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom Evleri'ne taşındı!

Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı. Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.

İstanbloom'da kur farkına özel indirim fırsatı!

Akıllı yaşam ve yeşil bina konseptiyle fark yaratan Istanbloom, yatırımcılara, dolarda yaşanan artışı dengeleyecek ödeme fırsatları sunmaya devam ediyor. Anahtar teslimlerine başlanan projede, geriye kalan daireler özel indirim koşulları ile satışa sunulu

İstanbloom'da dolar artışını dengeleyecek ödeme planları!

Esin Yapı'nın, Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği Istanbloom projesinde son dairelerin satışı sürüyor. Kalan daireler için indirim fırsatının başlatıldığı projede, dolarda yaşanan artışı dengeleyecek ödeme fırsatları sunuluyor.

Zincirlikuyu İstanbloom'da kur farkına özel kampanya!

Akıllı yaşam ve yeşil bina konseptiyle fark yaratan Istanbloom, yatırımcılara, dolarda yaşanan artışı dengeleyecek ödeme fırsatları sunmaya devam ediyor.

Yeni nesil yaşam modeli İstanbloom'da hayat buluyor!

İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da yoğun ilgi gören akıllı yaşam ve yeşil bina konseptiyle fark yaratan İstanbloom, özel olarak tasarladığı örnek dairesinde yatırımcıları ağırlamaya devam ediyor.

Esin Yapı, İstanbloom projesi ile emlak sektörünün hareketlenmesini bekliyor!

Ekonomide yaşanan gelişmelere bağlı olarak 2014 yılını, önceki yıllara oranla beklenenin altında bir büyüme oranı ile kapatan emlak sektörünün, 2015 yılında da hız kazanmasını bekliyor.

İstanbloom şubatta bitiyor, yeni proje yolda!

Beşiktaş Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, “Zincirlikuyu'daki İstanbloom binasını şubatta bitiriyoruz. Yaklaşık 450 milyon dolarlık yeni bir konut projesine başlayacağız” dedi.

Esin Yapı İstanbloom basın toplantısı bugün!

Esin Yapı'nın İstanbul'un en gözde lokasyonlarından biri olan Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği İstanbloom projesi basın toplantısı bugün 10:30 ile 12:00 arasında gerçekleşecek.

İstanbloom'da A sınıfı ofis katları teslime hazır!

Özgün tasarımı ve hareketli çizgileriyle Zincirlikuyu Bölgesi'nde yer alan İstanbloom, ''dekorasyona hazır'' teslim edilecek aşamaya geldi. İstanbloom, Büyükdere Caddesi'ne 400 m, Gayrettepe Metro İstasyonu’na 600 m yürüme mesafesinde...

Tasarrufu sağlayan İstanbloom ofisleri yatırımcıların dikkatini çekiyor!

Başarılı inşaat projeleri ile adından söz ettiren Esin Yapı, İstanbloom projesinde yer alan ofis katları, tasarımı, kullanım kolaylığı sağlayan alt yapısı ve lokasyonu ile yatırımcıların dikkatini üzerine çekiyor.

zincirlikuyum istanbloom Haberi

zincirlikuyum istanbloom

İstanbloom Zincirlikuyu Evleri'nin havadan yeni videosu için...