22 / 07 / 2024

Ziraat Bankası duyuru

Ziraat Bankası duyuru

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir duyuru yayınladı. İşte o duyuru...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama. Tek seferde ödenecek

Ziraat Bankası tarafından kampanyalara ilişkin açıklamalar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Banka tarafından önemli bir kampanya hakkında daha duyuru gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Ziraat Bankası’ndan 500 TL bayram harçlığı! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan da yeni bir duyuru geldi. Düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 lira hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını da paylaştı.

Ziraat Bankası müşterisi olanlar acilen buraya göz atsın! Çok önemli bir duyuru yapıldı! Görmeyen kalmamalı!

Ziraat Bankası güncel kart kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Banka tarafından yapılan duyuruya göre bazı şartları taşıyan vatandaşlara 300 TL para verilecek...

Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

Türkiye’nin en büyük kamı bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yılın kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 1500 lira indirim verileceğini açıklayan banka, müşterilerine bayramı erken yaşattı.

Ziraat Bankası'ndan resmi duyuru geldi... Ziraat Bankası müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik sık sık uyarı yapılıyor. Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru daha yapıldı. İşte o duyurunun detayları...

Ziraat Bankası acil duyurdu... Ziraat Bankası müşterileri acil olarak baksın

Ziraat Bankası'nın çok sayıda müşterisi var. Ziraat Bankası müşterileri bu nedenle banka tarafından yapılan açıklamalara büyük ilgi gösteriyor. Son olarak Ziraat Bankası müşterilerine yönelik önemli bir duyuru daha yapıldı. İşte müşterilere yönelik yapılan duyurunun detayları...

Ziraat Bankası tüm müşterilerine kritik bir duyuru yaptı! Hesabınızda toplu para olabilir! Hemen kontrol edin!

Ziraat Bankası müşterilere hayati bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda Ziraat Bankası’nda hesabı olan müşterilerin hesabındaki paraların zaman aşımına uğramamaları için 90 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi.

Ziraat Bankası tüm müşterilerine hayati bir duyuru yaptı! Paranız yanabilir! Acil bakın!

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda banka hesabı olanların 90 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi.

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Az önce açıklandı! Hemen bakın! 31 Mart 2023'e kadar vakit var! Sakın kaçırmayın!

Türkiye’de binlerce Ziraat Bankası müşterisi bulunuyor. Ziraat Bankası müşterilerini ilgilendiren duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 31 Mart 2023'e kadar vakit var!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli duyuru... Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda müşterilere kampanya kapsamında müşterilere verilecek 2 bin TL'nin detaylarına yer verildi.

Ziraat Bankası'ndan son dakika! Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat

Ziraat Bankası tarafından kredi kartı ve hesap sahiplerine yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirildi. İşte Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Ziraat Bankası’ndan çok önemli duyuru… Ziraat Kart’ınız varsa mutlaka bakın! Paranız yanmasın!

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine önemli bir son dakika uyarısı geldi. Ziraat Kart sahibiyseniz hesaplarınızı mutlaka kontrol etmeniz gerekiyor.

Ziraat Bankası duyuru Haberi

Ziraat Bankası duyuru

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir duyuru yayınladı. 

Söz konusu açıklamaya göre, bankada parası olanların hemen hesaplarını kontrol etmesi gerektiği bildirildi. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada söz konusu hesaplarla ilgili yayımlanan duyuruda tarih ve hesap bilgisine de yer verildi.

Peki Ziraat Bankası konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada hangi ifadelere yer verdi? İşte detaylar...

EĞER BUNU YAPMAZSANIZ RESMEN SİLİNECEK

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web sayfasında yayımladığı duyuruda şu ifadeler yer alındı:

“22.04.2021 tarih ve 31462 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 7316 sayılı Kanun’un 12’nci maddesiyle “Yatırım hizmetleri ve faaliyetlerinden kaynaklanan her türlü emanet ve alacak, hesap sahibinin yaptığı en son talep, işlem veya herhangi bir şekilde verdiği yazılı...