05 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’ndan 500 TL bayram harçlığı! Bu parayı hemen alın!

Ziraat Bankası’ndan 500 TL bayram harçlığı! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan da yeni bir duyuru geldi. Düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 lira hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını da paylaştı.



Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanyalarına hız kesmeden devam eden Ziraat Bankası, bu kampanya kapsamında alışverişlerden 500 liraya varan bir kazanç sağlanacağını ifade etti.

BEYAZ EŞYA ALIŞVERİŞİNE 500 LİRA VERİLECEK

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı ''Beyaz eşya alışverişlerinize toplamda 500 lira Bankkart lira'' şeklinde duyuran Ziraat Bankası, beyaz eşya sektöründeki 5 bin TL ve üzeri alışverişlerde 250 lira ve toplamda ise 500 lira Bankkart Lira hediye vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan 500 TL bayram harçlığı! Bu parayı hemen alın!

Kampanyanın 30 Nisan 2023 tarihinde sonlanacağına da yer veren Ziraat Bankası, katılım şartlarını paylaştı. Bu kapsamda, ayrıntılı bir duyuruya yer veren banka, ''1 Nisan - 30 Nisan 2023 tarihlerinde Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı beyaz eşya sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan çeşitli günlerde ve bir defada yapacağınız her 5 bin TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL ve toplamda 500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı!'' şeklinde bilgi verdi. Kampanyaya katılım şartları da bankanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

İşte detaylar...


Geri Dön