04 / 05 / 2024

Ziraat GYO açıldımı

Ziraat GYO açıldımı

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, " Kuracağımız katılım bankasının adı Ziraat Katılım olacak. Bankayı 29 Mayıs'ta açmayı planlıyoruz " dedi.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan önemli açıklama! Müşterileri dikkat

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Şile'deki askeri alan imara açıldı mı?

İstanbul Şile’de eski askeri lojmanların yer aldığı iki ayrı parselden oluşan toplam 30 dönümlük askeri alanın imara açıldığı iddia edildi.

Tuzla’daki askeri arazi imara açıldı!

Tuzla'da yer alan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Kışlası’nın yanındaki arazi imara açıldı. Mülkiyeti belediyeye ait araziye konut yapılacak.

Eskişehir Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi açıldı!

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesindeki bir konakta "Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi" açıldı. Müzedeki koleksiyonların büyük bir kısmı Tayfun Talipoğlu tarafından bağıışlandı.

Ziraat GYO açıldımı Haberi

Ziraat GYO açıldımı

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Kuracağımız katılım bankasının adı Ziraat Katılım olacak. Bankayı 29 Mayıs'ta açmayı planlıyoruz" dedi.


Arap Bankalar Birliği ve Türkiye Bankalar Birliği işbirliğinde düzenlenen 5. Arap - Türk Ekonomi Diyaloğu Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın, kurulacak katılım bankası ve gelecek planlarına ilişkin bilgi verdi.


Ziraat Bankası'nın kuracağı katılım bankasının tüzel kişiliğinin oluştuğunu belirten Aydın, "Adı Ziraat Katılım olacak. Bankayı 29 Mayıs'ta açmayı planlıyoruz. Ziraat Katılım'ın renkleri Ziraat Bankası renklerine yakın, kırmızıyı kullanıyoruz, amblemi başağa benzer olacak" diye konuştu.


Kamu bankaları arasında katılım bankasını ilk önce Ziraat'in açacağını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:


" Ziraat Katılım olarak bu yılı 20 şubeyle kapatmayı planlıyoruz. Yıllar itibarıyla bu sayı artacaktır. Bankanın sermayesi 300 milyon dolar karşılığı 675 milyon TL'dir. Genel müdürlük...