12 / 05 / 2024

Ziraat GYO pırlanta sitesi değerleme raporu 2021

Ziraat GYO pırlanta sitesi değerleme raporu 2021

Ziraat GYO, İstanbul Fikirtepe'deki Pırlanta Sitesi'nde yer alan 9 dükkana ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ziraat GYO'nun Pırlanta Sitesi'ndeki taşınmazının değeri 14 milyon TL oldu!

Ziraat GYO, İstanbul Fikirtepe'deki Pırlanta Sitesi'nde yer alan 1 dükkana ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ziraat GYO'nun Pırlanta Sitesi'ndeki 9 dükkanının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, İstanbul Fikirtepe'deki Pırlanta Sitesi'nde yer alan 9 dükkana ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ziraat GYO'nun Adakale Binaları'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Adakale Binaları'nın değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Adakale Binaları'nın değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO'nun Ankara okulunun değeri ne kadar?

Ziraat GYO Ankara'da yer alan okulunun değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Ankara binasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Aksaray binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Aksaray binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Aksaray binasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO'nun kiralama gelirleri 2022'de yüzde 10 artacak!

Ziraat GYO Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. Maddesine istinaden hazırlanan Ziraat GYO İle İlişkili Tarafları Arasındaki Yaygın Ve Süreklilik Arz Eden İşlemlere İlişkin Rapor'un sonuç bölümünü açıkladı.

Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerin değerleme raporu yayınlandı. İşte Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerin değeri...

Ziraat GYO Maslak binalarının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Maslak binalarına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Maslak binalarının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri 65 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 76 milyon 700 bin TL olarak açıklandı. Gayrimenkulün aylık piyasa kira değeri ise 300 bin TL olarak belirlendi.

Ziraat GYO Cağaloğlu binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO'nun Cağaloğlu binasının değeri belli oldu. Ziraat GYO tarafından Cağaloğlu binasının değerleme raporu yayınlandı.

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 

Ziraat GYO pırlanta sitesi değerleme raporu 2021 Haberi

Ziraat GYO pırlanta sitesi değerleme raporu 2021

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Pırlanta Sitesi 9 dükkana ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Pırlanta Sitesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Fikirtepe Mahallesi, Bahtlı ve Volkan Sokak üzerinde 3410 ada 3 parselde yer alıyor. Siteye ulaşım özel araçlar ve toplu taşıma araçlarıyla sağlanabiliyor. Yakın çevresinde benzer nitelikte 24-28 katlı site nitelikli ve 1-2 katlı konut nitelikli yapılaşma bulunuyor. 

Gayrimenkuller için KDV hariç takdir edilen toplam değer 43 milyon 245 bin TL olarak belirlendi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Pırlanta Sitesi'ne ilişkin Ekspertur Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dosya için