29 / 04 / 2024

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beyazıt binası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ziraat GYO'nun Beyazıt binası İstanbul Fatih'te Mimarhayrettin Mahallesi 225 ada 13 parselde yer alıyor. Arsa ve kargir apartman vasıflı taşınmaz, banka şubesi ve ofis olarak kullanılıyor.

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binası, lokasyon olarak oldukça merkezi ve hareketli bir yerde bulunuyor. Gayrimenkul, toplu taşıma araçlarına ve sosyal donatı alanlarına yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. Binanın aylık piyasa kira değeri ise 300 bin TL olarak belirlendi.

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Beyazıt Binasına ilişkin Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dosya için tıklayın 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön