27 / 04 / 2024

Ziraat Katılım şube

Ziraat Katılım şube

Ziraat Katılım'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 42. şubesinin Sivas'ta açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen törene, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan katıldı.

Ziraat Katılım ilk yılda 20 şube açacak!

Ziraat’in kuracağı katılım bankasının 29 Mayıs’ta açılması planlanıyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın “Bu yıl Ziraat Katılım olarak 20 şube açacağız. Bankanın genel müdürlüğü ise istanbul Bahçekapı’da olacak” dedi.

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Ziraat Katılım'dan anneler günü hediyesi!

Ziraat Katılım Bankası, Anneler Günü için müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Hemen kaçırmadan siz de bakın! İşte ayrıntılar...

Çiftçiler hemen bakın! Ziraat Katılım Bankası duyurdu: Çiftçilere düşük kar payı oranlı 'tarım finansmanı' verilecek!

Ziraat Katılım Bankası tarafından, ülke sınırları içinde yapılan tarımsal üretim faaliyetleri için tarımsal üretime dair düşük kar payı oranlı yatırım ve işletme finansmanı sağlanacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 100 gün vadeli, 600 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 350 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 92 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 600 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli kira sertifikaları ihracı onaylandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 350 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, TRDZKVK42111 ISIN kodlu, 98 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın RDZKVK72126 ISIN kodlu, 91 gün vadeli ve 600 milyon TL nominal tutarlı yurt içi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 600 bin TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 bin TL tutarında, 98 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Ziraat Katılım şube Haberi

Ziraat Katılım şube

Ziraat Katılım Bankası'nın 42'nci şubesi Sivas'ta hizmete girdi.


Ziraat Katılım'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 42. şubesinin Sivas'ta açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen törene, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan katıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta katılım bankasının açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Ziraat Katılım'ın, Sivas'ı daha ileri götüreceğine inandığını belirten Yılmaz, "Sivas’ta yeni bir katılım bankası şubesinin açılması Sivas için yeni bir umut demektir. Hep birlikte Sivas'ın müteşebbisine destek olacağız. Sivas halkı tasarrufludur. Sivas'ta tasarruf yapılacak yer Ziraat Katılım'dır." ifadelerini kullandı.


Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan ise bankanın açılışından bu yana geçen 17 aylık sürede aktif büyüklüğünün 7 milyar liraya ulaştığını bildirdi.


Katılım Bankacılığının Türkiye ve dünyada yükselen bir trend olduğunu vurgulayan Arslan, Türkiye...