07 / 05 / 2024

Zirvekent tapuları

Zirvekent tapuları

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı, Zirvekent Sitesi' nin mülkiyet problemini site arazisindeki Milli Emlak hissesini takas yoluyla çözmeye çalıştıklarını ve soruna yüzde 98 bitti gözü ile baktıklarını söyledi...

Kartal Birlik Apartmanı'nın tapuları teslim edildi!

Belediye Başkanı Öz’ün, “Dönüşümde Türkiye’nin simgesi” dediği ve muhteşem bir dönüşüm örneğine imza atan Birlik Apartmanı için tapu teslim töreni düzenlendi. Öz, dönüşümün kahramanlarına tapularını teslim etti.

Ankara Gölbaşı Hacılar'da tapular sahiplerini buldu!

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Hacılar Mahallesinde tapu dağıtım töreni düzenlendi. Duruay, törende yaptığı konuşmada, Hacılar Mahallesinin imar çalışmalarının tamamlandığı ve bugün tapularının dağıtıldığını ifade etti.

Afyonkarahisar OSB'de yatırımlarını tamamlayan işletmelere tapuları veriliyor!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

Silivri Yeni mahalle'de vasıflı tapular sahiplerine dağıtıldı!

Silivri Yeni Mahalle’de 18. Madde imar uygulaması sonucu oluşan arsa vasıflı tapular, gayrimenkul sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

Gaziantep'te 21 evsiz aileye tapuları teslim edildi!

Araban Kaymakamlığı, Türkiye’de bir ilki başardı. SYDV tarafından ilçe merkezinde 21 evsiz fakir aileye yaptırdığı evlerin tapuları, düzenlenen törenle Kaymakam Serhat Karabektaş ve Başkan Mehmet Özdemir tarafından sahiplerine teslim etti.

216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy tapuları dağıtıldı!

216 Yapı 'nın, Çekmeköy 'de inşa ettiği 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinden ev alanlara tapuları törenle verildi.

Kepez Yeşil Antalya Sanayi Sitesi tapuları dağıtıldı!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 24 yıldır tapu bekleyen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu. Tütüncü, hem tapuları dağıttı, hem de kooperatife gelir sağlayacak akaryakıt istasyonu için gerekli imar plan tadilatının tamamlandığı müjde

216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy'de tapular teslim edildi!

216 Yapı’nın, 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinden ev sahibi olanlar tapularına kavuştu. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar’ın da katıldığı törende daire sakinleri keyifli saatler geçirdi.

Toki Kepez Güneş Mahallesi tapularına kavuştu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, ilk döneminde yapımı tamamlanan Güneş Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahipleri 5 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'nde tapular verildi!

16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği'nde düzenlenen törenle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı.

Mamak'ta tapular dağıtıldı!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün elinden aldı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi vatandaşları tapularına kavuştu!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği’nde Başkan Mesut Akgül’ün elinden aldı.

Zirvekent tapuları Haberi

Zirvekent tapuları

Vatandaşlara Milli Emlak hissesini satın alarak maliyet çıkartmak istemediklerini belirten Başkan Yazıcı, "Sorunun çözümü için doğru yolda ilerliyoruz" dedi Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı ve Başkan Yardımcısı Serhan Kural. Zirvekent Sitesi sakinleriyle toplantı düzenledi. Kooperatiflerin ruhsatlandırılması uygulaması kapsamında arazisinde 1030 m2 Milli hmlak hissesi bulunan sitenin sorununu çözmek için yaptıkları çalışmaları detaylı bir şekilde anlatan Başkan Yazıcı. "Çözülen ve gelinen nokta açısından sorunun yüzde 98 bitti gözüyle bakıyoruz." dedi. 


PLANLAMAYA ÖNEM VERDİK 


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı. kooperatiİlerin ruhsatlandırılması için yaptıkları çalışmalar hakkında şıı açıklamada bulundu: "Tuzla'nm daha cazip olabilmesi. Tuzla'da büyük projelerin ortaya konulabilmesi için planlamaya önem verdik, li-5 altındaki yerlerde emsal artışlarını sağlayıp, özellikle kooperatiflerin emsalini arttırıp onların ruhsat ve iskanına kavuşmasını sağlamayı amaçladık. 


Deprem gerçeğini unutmamak için...