03 / 05 / 2024

Zirvepark mimari hizmet rehberi

Zirvepark mimari hizmet rehberi

Zirvepark, “Senin Evin Senin Tasarımın” kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanya kapsamında kadınlar özel mimari hizmetle evlerini diledikleri gibi dekore edebiliyor. Kampanya 31 Aralık’ta son bulacak.

Çamlıca TV Kulesi'nin mimari detayları!

Kasım 2020'de hizmet vermeye başlayan Çamlıca TV Kulesi görenleri hayran bırakıyor. Peki, Çamlıca TV Kulesi nasıl inşa edildi? İşte mimari detaylar...

Konya Meram'da mimari projeler artık dijital ortamda!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi, mimari projeler konusunda artık dijital ortamda hizmet verecek.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Serda Sarayı, İslami mimari tarzıyla dikkat çekiyor!

Güzelliği ve İslami mimari tarzıyla dikkati çeken, 27 bin metrekare alan üzerine kurulan yaklaşık 5 bin metrekarelik Serda Sarayı, Filistin Milli Kütüphanesi olarak halka hizmet verecek.

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası Berlin'de yarışacak!

Bursa İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan için düzenlenen mimari yarışmada birinciliği elde eden proje daha hayata geçmeden uluslararası yarışmalarda boy göstermeye başladı.

Balıkesir Belediyesi hizmet binası için proje yarışması başlatıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2.Sakarya Mahallesi’nde yapılması planlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası için mimari proje yarışması başlatıldı. Belediye yarışmada 1.olana 100 bin TL verecek.

Avanos Belediyesi Hizmet Binası yenilendi!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen belediye hizmet binası mimari restorasyon ve tadilat çalışmaları ile Avanos Belediyesi, Avanos’a yakışır bir görünüm kazandı.

Avanos Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, belediye hizmet binasının dış cephesinde mimari yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalar tamamlandığında belediye hizmet binasında büyük bir değişim ve mimari restorasyonda sağlanmış olacak.

TESKİ Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Hizmetlerini daha kaliteli sürdürebilmek ve halka daha iyi hizmet edebilmek adına, yapılacak olan yeni TESKİ hizmet binası için düzenlenen Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte dereceye giren projeler...

Van İpekyolu Belediyesi’nden Mimari Proje Yarışması!

Van’ın İpekyolu Belediyesi’nin hayata geçireceği 12 projenin ilk ayağı olan ‘Yeni Belediye Hizmet Binası Projesi’ için jüri üyelerini belirlendi. Projeler için, mimari proje yarışması düzenleniyor

TOKİ Trabzon Beşikdüzü hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Konak Belediyesi yeni hizmet binası görücüye çıktı!

İzmir Konak Belediyesi Hizmet Binası ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Mimari Proje Yarışması’nda ödül kazanan projelerin yanı sıra değerlendirmeye alınan tüm projeler de sergide yer aldı.

Zirvepark mimari hizmet rehberi Haberi

Zirvepark mimari hizmet rehberi

“Kampanya 31 Aralık’ta son bulacak” diyen Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak “Ev insanın huzur bulduğu nadir mekanlardan biridir. Bireyler için en ideal ev ise; kendi yaşam tarzına en uygun olarak tasarlanmış ve dekore edilmiş mekanlardır. Bu kampanyayla birlikte Zirvepark’tan daire alanlar evini istediği gibi dekore edebiliyor. Günümüzde birçok konut projesi başlattığı kampanyalarla farklı olanaklar sağlıyor fakat her konut projesinde kişiye özel mimari hizmet seçeneği mevcut değil. Bu durumda da konut alanlar evin iç dizaynını tekrar dekore ettirmeyi istiyorlar, tabi bu şartlar da aileye ekstra bir masraf çıkarıyor. Zirvepark’ta ise, ev sahipleri duvar kağıdını ve parkelerini en başta kendileri seçerek ekstra ücret ödemeden evini gönlünce dizayn edebiliyor.”diye konuştu.

2+1’den 5+1’e kadar zengin daire tipi seçeneğinin yer aldığı Zirvepark,...